Stupiditati electorale

1. Cristi Sutu prezinta cel mai tembel afis electoral pe care l-am vazut in aceasta campanie.

PSD Arad sparge tiparele unei strategii clasice de marketing electoral şi iese pe piaţă cu un afiş care face trimitere directă la scena biblică a Cinei cea de Taină. (…)Dorel Căprar, candidatul, susţine că echipa de campanie a PSD a discutat deja cu „mai mulţi preoţi de la Episcopie“, care şi-au dat acceptul pentru realizarea acestui afiş electoral. „Au zis că e OK, că putem să-i dăm drumul“. (Cristian Sutu, Cotidianul)

2. Tocmai din Seattle, Eduard Koller ne spune cum se desfasora campania electorala in Navodari: cu reclama electorala tiparita pe oua.

3. Dan semnaleaza un site anti-Ciuhandu: NoulIliescu.com. Daca asta e tot ce pot competitorii sai, nici nu e de mirare ca Ciuhandu asteapta fara emotii rezultatul alegerilor…

4. Si, tot despre PNTCD: Aurelian Pavelescu, candidatul PNTCD pentru Bucuresti, reuseste doua performante:

– sa ne demonstreze ca si-a facut blog doar asa, ca “da bine”;

– si sa ne prezinte o oferta electorala inspaimantatoare.

Recomandări

4 comentarii

  1. dan

    primul afis l-a dat si badea aseara :))

  2. Cristi

    Referitor la punctul 1: sunt liber-cugetatori, domle’!
    De remarcat si pastisarea Crezului – in slogan.

  3. am incropit si eu un top 5 cu sloganuri care mi s-au parut usor tembele http://pitchers.wordpress.com/2008/05/20/de-la-noi-adunate-in-popor-aruncate/
    dar pe baietii astia chiar i-am ratat.

  4. FOX

    Lume,lumeeee ,,,,,,,,! A venit circul ,parlamenarelor!!!!Ce vom privi in Arena cu sufletul in gat si ochi mariti de neincredere??Jonglerul cu pliciuri,Pisicile mieunatoare{mari cantarete}Dresorul de oi,antrenori si fotbalisti!Mimul ortodox,Cameleoni politicii,Strajerul mioritic,Trupa de calareti nomazi{sau Hungarii zburatori}.Nu plecccaattiii!!!Lista continua cu mari iluzionisti;Nastase cu matusa:{asta pe post de asistenta”}Geoana,cu jobenul sau minunat{scoate cate 20.000euroi,nu iepuroi}.Minunile se tin lant,veti vedea cum un candidat cu 3 mici si 5 beri satura un sat intreg!!!!Pentru voi si numa’ pentru voi artistii vor impleti cu andrele fularul sarpe{sau sarpele fular},vor zbura pe matura,vor canta, vor dansa, vor face tumbe,vor minti,vor insela,asi vor da palme se vor inghionti,asi vor turna laturi in cap,se vor porcai,se vor milogii,doar doar va vor capta atentia si vor pune mana din nou pe banutzii dumneavoastra!taram-bum -bum,a venit circul!!!

Adaugă comentariu