Zoso TV

Este pentru prima data cand scriu despre un blogger. Motiv pentru care fac cateva precizari: nu il cunosc personal pe Zoso. Nici macar nu stiu cum arata. Il stiu de pe blogul lui si din cele cateva schimburi de replici pe care le-am avut cu el pe alte bloguri.

Chiar daca, la prima vedere, ar parea ca, vrand, nevrand, trebuie sa ne situam in tabere diferite, chiar daca, din dorinta de a posta cat mai repede, nu are intotdeauna rabdare sa lege cap la cap toate informatiile de care dispune si chiar daca unele din postarile lui sunt controversate, eu unul ii respect curajul de a-si asuma opiniile.
Ei bine, noaptea trecuta, realizatorul unei emisiuni de televiziune a pornit sa-l atace pe Zoso, promitand ca va continua. De ce scriu postul acesta? Pentru ca sunt cateva intrebari care ma amuza:

Cat de mult va fi pomenit astazi, pe bloguri, realizatorul de televiziune cu pricina?
Cat de mult va castiga in notorietate acest realizator (pentru ca, in opinia mea, se asteapta la un astfel de castig)?
Si, mai ales, cat de mult va profita Zoso de pe urma acestui atac? Pentru ca, sunt sigur, Zoso va sti sa profite! ­čÖé

Recomand─âri

2 comentarii

  1. Masterkid

    Vin si intreb: Chiar crezi ca mai are nevoie de publicitate realizatorul respectiv pt a deveni … ce? mai public decat este ??

    Zoso a obtin ceea ce si-a dorit, mai multa atentie … in psihiatrie exista un termen pentru cei avizi de atentie… ei incita, provoaca, agreseaza in speranta de a obtine o reactie de la auditoriu, nu conteaza calitatea atentie ci doar sa fie ­čÖé

    Badea a picat in capcana… si eu la fel :))

  2. […] au mai scris: subiectiv (blogger si intreprinzator), sorin tudor (netbridge), emi. mul┼úam ┼či celor care m-au sunat s─â m─â anun┼úe, dar, cum ├«i spuneam lui subi, ┼čtiam ceva … […]

Adaug─â comentariu