Youmag.ro: o idee interesanta

Am primit de la un amic rugamintea de a spune cateva cuvinte despre youmago.ro. Voi fi sincer: ideea imi pare interesanta. Prin urmare, citand cateva randuri de pe blogul youmag.ro, va invit si pe voi sa va spuneti parerea.

Youmago.ro este un ghid de shopping, relax si entertainment unde comunitatea decide trendurile si interesele ajutata de asemenea de oferta din piata locala. Site-ul e un concept nou la noi cu o componenta web 2.0 foarte bine definita, si in principiu se bazeaza pe activitatea utilizatorilor.  Arhitectura Youmago permite concentrarea intr-un singur portal a unor sectiuni diferite transformand astfel simpli utilizatori in potentiali cumparatori.

Prin intermediul serviciului myPrice pe Youmago se pot compara produsele si preturile produselor de la magazinele online din Romania. Youmago.ro nu este un magazin online din acest motiv produsele prezentante pe site nu sunt oferite spre vanzare. Misiunea noastra este de a ajuta cumparatorul in alegerea celor mai bune oferte pentru produsului dorit.

Recomandări

Adaugă comentariu