Voi va simtiti responsabili?

Băsescu a afirmat că, atât românii care l-au votat ca preşedinte, cât şi cei care nu l-au ales, trebuie să ştie că nu se simte singur responsabil pentru soarta ţării. “Nu mă simt singur responsabil pentru soarta ţării, toţi 22 milioane de români suntem responsabili“, a spus preşedintele.

Aceasta este declaratia pe care Traian Basescu a facut-o ieri. Iar acestea sunt promisiunile pe care le facea in urma cu cateva luni (le puteti savura si astazi pe Basescu.ro):

Fiecare român trebuie să aibă o pensie decentă după o viaţă de muncă. Fiecare român trebuie să primească pensia după cât a contribuit.

Fiecare român să fie plătit pentru cât munceşte.  Trebuie să păstrăm un echilibru între salariile celor care muncesc în sectorul privat şi cei care muncesc în sectorul de stat.

Avem nevoie de profesori bine plătiţi, de şcoli mai curate, de laboratoare bine dotate şi de implicarea comunităţii locale în deciziile şcolilor.

Asadar: voi va simtiti responsabili?

Băsescu a afirmat că, atât românii care l-au votat ca preşedinte, cât şi cei care nu l-au ales, trebuie să ştie că nu se simte singur responsabil pentru soarta ţării. “Nu mă simt singur responsabil pentru soarta ţării, toţi 22 milioane de români suntem responsabili”, a spus preşedintele

Recomandări

9 comentarii

 1. Nu cred ca se poate sa fie platiti unii bugetari dupa cat muncesc… La circa financiara sector 5 directia taxe si impozite ar trebui sa aduca bani de acasa vacile alea… Si daca s-ar mai da salariile/posturile si dupa competente/IQ ar trebui sa mai aiba inca doua joburi in privat ca sa suporte toate costurile…

 2. Responsabil pentru deciziile si faptele altora adica? Nu

 3. Sorin Tudor

  @cutzitaru,

  mai trist este ca, in modelul romanesc al economiei de piata, ceea ce spui tu este valabil – tot in unele cazuri – si in sectorul privat.

  @ionut_d

  da, asta e ideea la moda pe la Cotroceni…

 4. da. ma simt responsabil ca nu am facut mai mult pt ca asta sa nu mai ajunga presedinte…

 5. McGogoo, nu ma intelege gresit, nu am nici o culoare politica, nu am votat pe nimeni pentru ca nu a meritat nimeni, dar… Sa presupunem ca in locul astuia era oricare altul, ce ar fi putut face?

  Sau… Crezi ca ar fi putut face ceva? Ce?

  In conditiile in care nu avem infrastructura, industrie, agricultura, etc, cine si ce crezi ca ar fi putut face? Ca solutie urgenta ma refer.

 6. […] Aboneaza-te prin email « Voi va simtiti responsabili? […]

 7. Responsabili sa se simta cei care l-au votat…

 8. vicky

  nu cred ca toti romanii sunt responsabili, poate cei care au stat acasa si nu au votat, poate cei care incurajeaza hotia si raul in Romania, poate cei care au votat acest sistem bolnav…

 9. Cristi

  ce naiba, comentam toate interjectiile marinaresti?

Adaugă comentariu