Viralul, dolarii si politica

Am impresia ca urmasii razesilor privesc spre recentele zvarcoliri ale dolarului precum ciobanul care, auzind ca instructorii de golf de peste Ocean nu mai castiga la fel de bine ca anul trecut, exclama plin de naduf: “Ni ma, ca nici iarba voastra nu-i mai breaza!”.

Vorbind despre urmasii razesilor: cred ca filmuletul care insoteste aceasta insemnare are toate sansele sa ajunga un viral. Priviti-l (este excelent!) si va veti da seama ca sangele apa nu se face… Una peste alta: daca in aceasta camapanie electorala ne va fi dat sa vedem macar vreo 2-3 virale de calitate, inseamna ca nu a trecut de pomana un ciclu electoral.

Cetin.ro revine in blogosfera (si revine in forta!), asa ca fiti cu ochii pe el:

Nu va bucurati prea tare. Nu este si nu va fi acelasi lucru cu arhiblogul. Intentionez ca aici sa scriu lucrurile grave, importante, din viata mea si a celor din jurul meu. Asta va inseamna si politica, si internet, publicitate, cam toate subiectele pe care, daca le-as scrie pe arhiblog nu le-ar citi nimeni.

Si, daca tot vorbim de politica, poate ca nu ar strica sa invatati cate ceva despre dezbaterile si asteptarile electorale. Nu de alta, dar daca tot avem impresia ca ne pricepem cu totii la politica, n-ar fi rau ca, macar din cand in cand, sa stim si ce vorbim.

Da, lucrurile se schimba. Cititi la Vlad despre revolutia Washington Post. O revolutie care ne-ar putea scapa de “reporterii care nu stiu sa scrie”. Vlade, oare nu s-ar putea face ceva si cu politcienii care “nu stie sa vorbeste”?

Recomandări

3 comentarii

  1. Filmuletul..cred ca a fost virla anul trecut cand era la moda pe mai toate blog-urile 🙂

  2. Sorin Tudor

    @ Simple,

    Nu stiu anul trecut (insa cred ce spui). Dar cred ca “moda de anul trecut” are sanse sa revina. 😉

  3. Nu ştiam filmul… ce trist e :-)))

Adaugă comentariu