Videanu.ro: (inca) o dezamagire…

Cand esti primar al Bucurestiului, orasul e sub nameti, iar tu – exact in acea zi – esti plecat din tara, inseamna ca ai avut ghinion. Si trebuie sa realizezi ca, oricat de personala ar fi fost problema pentru care a trebuit sa mergi taman in Dubai, presa nu are nimic cu tine. Presa isi face doar datoria.

In fond, asta ar trebui sa faci si tu: sa iti faci datoria. Si sa comunici clar si raspicat acest lucru.

Si, inainte de a mai da vina pe ziaristi, sa te gandesti ca, poate, comunicatele astea nu sunt suficiente. Si ca ar fi o idee buna sa arati mai mult respect pentru aceia care te-au votat. Si sa incerci sa comunici cu ei.

Uite, poti incepe de aici. Sigur, timpul este pretios, insa macar cateva promisiuni noi ai putea adauga. Cateva randuri aruncate asa, rapid, din “varful tastelor”, astfel incat sa putem spune cu totii: “domne, poate ca primarul asta nu face, dar promite asa de frumos!”…

Recomandări

3 comentarii

  1. Marius

    eu ma gandesc la o varianta ideala … primarul videanu plecat la dubai cand in bucuresti ninge de rupe dar toata lumea isi face datoria asa cum trebuie (si cum se intampla prin alte locuri) si bucurestiul este curatat perfect… vise de inceput de 2008 !

  2. videanu.ro = basescu.ro de acum ceva timp. Cam putin, venind de la Webstyler

Adaugă comentariu