Cozmin Gusa: smecherii ieftine

Cozmin Gusa, candidatul rusofil pentru Primaria Capitalei se crede nedreptatit:

Biroul Electoral Central a respins joi semnul electoral al candidatului PIN la Primaria Capitalei. (…)Semnul continea textul “Lista lui Cozmin – Ne-am saturat cat ne-au furat”. (…)”Este evident ca e un gest politic prin care celelalte partide doresc sa ma sicaneze. In acelasi timp, este o decizie ilegala, pentru ca, in felul in care unele partide au sageata, balanta sau fel de fel de flori, eu am ales, pe langa niste semne, si anumite cuvinte”, a declarat Gusa. (Cotidianul)

Nimeni nu vrea sa-l sicaneze pe Cozmin. Pur si simplu este ineficient sa cheltuiesti astfel de eforturi cu un candidat pentru care 5% din voturi ar reprezenta o nesperata victorie.

Adevarul este ca Gusa a vrut sa se foloseasca de o smecherie ieftina, dorind sa arate cat este el de descurcaret in a gasi modalitati de a ocoli legea.

Si tot smecherie ieftina este faptul ca si-a inceput campania electorala inca de pe acum, chiar daca legea interzice acest lucru:

  • zilele trecute, in Piata Romana, megafoanele instalate pe un autoturism anuntau bucurestenii cum candidatul Cozmin Gusa va organiza la Sala Palatului, cu ocazia Zilei Pensionarului, o serie de concerte in memoria lui Gica Petrescu,
  • iar in wc-urile din unele cluburi a inceput sa apara reclama electorala a lui Cozmin.

Smecherii ieftine venind sa demonstreze, o data in plus, cum nu ar trebuie sa fie un tanar politcian.

Recomandări

3 comentarii

  1. anca

    jalnici mai sint astia cu pinuletul lor! la fel de jalnici sint si cei care ii invita seara de seara pe la televiziunile lor de nisa,m-am saturat sa ii tot vad,bine ca exista telecomanda:))

  2. de-aia trebuie sa mearga lumea la vot, sa scapam de aceste partide care ajung la limita la 5%

  3. anca

    dupa cum ziceam,nu mai scapam de aparirtiile televizate a astora! da ,una e sa apara la televiziuni de 1% raiting,ce am vazut aseara pe tvr se cheama prostitutie politica! sub pretextul unei emisiuni de divertisment a fost invitat tot pinuletul! cu andrei duban(eu nici nu stiam ca asta e actor,s-a remarcat prin citirea numerelor la loto)care ii facea campanie lui gusa,fara sa-l traga nimeni de mina! jenibil!

Adaugă comentariu