Veniti: privighetoarea canta

Dupa Puya (La Familia), a venit randul lui Ionut Dolanescu sa se inscrie in Partidul Verde:

Conform unui comunicat al Partidului Verde, Ionuţ Dolanescu va prezenta, joi, intr-o conferinţa de presa, motivele care l-au determinat sa se inscrie în acest partid condus de Gheorghe Ionicescu. (Evenimentul Zilei)

O campanie de recrutari interesanta dar, in buna traditie a politicii romanesti, demarata prea tarziu:

 • interesanta pentru ca Puya si Ionut Dolanescu ar fi putut sa stranga simpatizanti din zone diferite ale publicului tanar;
 • prea tarziu pentru ca nu mai exista timpul fizic necesar unei constructii credibile care sa faca diferenta intre vedetele devenite membri de partid si vedetele care doar sunt invitate in concertele electorale;
 • in buna traditie a politicii romanesti pentru ca este deja o traditie ca oameni cunoscuti din showbiz sa-si declare dragostea pentru o formatiune politica sau alta.

Pana una, alta, e reconfortant sa vedem ca textele de pe site-ul partidului aduc un aer de veridicitate.

In rest, privighetoarea canta. Chiar daca asta nu intereseaza pe nimeni.

Recomandări

10 comentarii

 1. anca

  parerea mea este ca puya nu o sa aduca multe voturi,din contra,dat fiind trecutul lui mai ‘zbuciumat”.cit despre celalalt “cadindat”,nici el nu o sa faca mare brinza . daca partidele vor “vedete” atunci ar trebui nume mai grele( chiar daca controversate).cei care sint dintr-un aluat ca puya nu reprezinta un segment important la vot.

 2. Sorin Tudor

  @ Anca,

  O mentiune: pentru Verzi, “multe voturi”, inseamna ceea ce altii ar numi “putine voturi”. 😉
  Ideea este ca nu mai este timpul necesar pentru a vedea cate voturi ar fi adus folosirea unei campanii atipice pentru segmente electorale atipice.

 3. Semantic

  Domnu Tudor,
  Important este ca PSD incerca sa mai ocupe neshte nise pe spectru/tabla de sah cu mici partidutze, pare mai mult o strategie periferica a lui Hrebe. Asta daca dam crezare zvonurilor, heheheee

 4. Sorin Tudor

  @ Semantic,

  O vorba veche, batraneasca: follow the money… Prin urmare, putin conteaza zvonurile. Conteaza banii europeni si sa poti aseza persoane la masa negocierilor. Tot restul – de la comisioane si pana la cine viseaza la parti din tort – sunt “efecte secundare”.

 5. Semantic

  da domle, pacat de partidul micilor si mijlociilor intreprinzatori, ce bun ar fi fost acum! macar platea datoriile unor partide acontate la ultimele alegeri…hehehehe

 6. Sorin Tudor

  @ Semantic,

  Nu stiam ca esti simpatizant PUR. Pardon, PC. 😛 Sau te referi cumva la PNTCD si la Marian Milut?!

 7. Semantic

  Domnule Tudor,
  Mai mult admiratie total dezinteresata. 🙂

 8. Semantic

  Eu ma refeream tot la sfera de influenta psd, asociatia IMM de profil.

 9. Inca un partid de umplutura. La ce ne va folosi noua? Lor poate sa vanda niste fractii de procent..

 10. Domnu Sorin, lasa lucrurile neinteresante din politica romaneasca de cacao, zi-ne mai bine despre scandalul pozei lu’ Obama cu turban.
  Strategie murdara a oamenilor lui Clinton sau strategie si mai desteapta a oamenilor lui Obama care au dat poza pe net pentru a-i acuza pe oamenii lui Clinton ca au dat poza si a discredita-o si mai tare pe Clinton?
  deci…?
  🙂

Adaugă comentariu