Recomandări

4 comentarii

 1. Eu sunt liberal simpatizant, asa ca am o problema cu gestul lui Patriciu. Pe de alta parte, liberalii au suficiente motive sa ii fie si recunoscatori.

  Din pacate, realitatea din Romania spune ca o companie trebuie sa dea bani la alegeri si unora si altora.

  Insa in principiu, da, eu ca patron daca as avea mai multe milioane de sponsorizat, le-as da doar organizatiei pe care o sustin. Si apoi mi-as asuma consecintele.

  Insa mai vedem daca ma razgandesc pana atunci.

 2. Sorin Tudor

  Dincolo de gest, se poate considera sposorizarea electorala o actiune CSR? Teoretic, Dinu Patriciu a sprijinit ambele tabere si, la limita, se poate spune ca a sprijinit comunitatea. Si totusi…

 3. Dan MASCA

  Dinu Patriciu este un oligarh cu oameni in parlament platiti de el si trimisi sa ii faca lobby in PNL .

  Este unul din motivele pentru care dupa niste ani petrecuti in PNL ,am decis sa im dau demisia din asa numitul partid “liberal”.
  Dubla masura este lege in PNL la ora actuala si nu numai .

 4. Nu stiu exact ce a spus Patriciu, insa mi-e greu sa accept ca-i poti spune CSR finantarii unui partid, mai ales unul aflat la guvernare.

  Desi in principiu sponsorizarea unui partid “ar trebui” sa fie un gest de responsabilitate, mai degraba politica.

  Hai sa fim mai putin pudici in privinta asta, si sa nu trecem pe langa ideea ca – da, este bine si trebuie sa sponsorizezi partide politice daca ai bani.

  Numai sa-ti asumi public asta, si s-o stim si noi, nu?

  In privinta a ce spune Dan, nu pot sa fiu de acord cu un astfel de mod “personalizat” de a vedea politica.

  Nu cred ca e corect sa parasesti un partid din cauza unui om. Desi eu marturisesc ca am
  parasit o functie de conducere dintr-un astfel de motiv (partidul era UFD). Insa acolo a fost alta situatie, si a fost vorba in primul rand de schimbarea unor prioritati personale. Am ramas membru. Insa pentru ca partidul a disparut (a fuzionat cu PNL), sunt de ceva vreme fara nici o apartenenta…

Adaugă comentariu