Un caz pentru Nati Meir

Ieri am primit un mesaj care ma determina sa aduc din nou vorba despre Nati Meir:

PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA

AM FOST ARESTAT FARA PROBE, AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET, AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI, NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS, CAND MERGEAM LA WC, COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND, PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE, N-AM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA, CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU INPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA, AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT.

CU RESPECT […] DIN HUNEDOARA TEL[…]

Omul pare ca vorbeste serios (si-a lasat chiar si un numar de telefon) si, in plus, nu trebuie sa fii vreun geniu ca sa iti dai seama ca astfel de lucruri inca se mai intampla in Romania.

Prin urmare,

domnule Nati Meir, daca tot aveti un blog dedicat unor astfel de cazuri, poate vedeti si daca acest om are dreptate. In cazul in care sunteti interesat, va pot oferi numarul sau de telefon.

PS: Da, acum blogul arata mult mai bine.

Recomandări

7 comentarii

 1. anca

  pun urmatoarea intrebare: cunosti vreun caz rezolvat de acest domn? in afara de revolta din penitenciare prin ce s-a facut remarcat nati meir? de ce nu apeleaza la un ong care se ocupa de drepturile omului?
  in alta ordine de idei:ti-am trimis un filmulet pe mail,l-ai primit? e cu aia mica a lui base

 2. Sorin Tudor

  @ Anca,

  1. Sa-i dam sansa sa se afirme! 😉
  2. Da, am primit filmul. Multumesc!
  3. Pentru “curiosi”: filmul aici. 😉

 3. Dl. Tudor,
  Va multumesc pentru cazul pe care mi l-ati predat dar, am primit si eu aceeasi scrisoare si cu numar de telefon si l-am publicat pe blogul detinutilor(http://natimeir.blogspot.com). Insa, acesta nu este singurul caz pe care l-am primit, puteti sa va uitati pe blogul respectiv ca m-am ocupat si m-am deplasat la penitenciarul Vaslui doar saptamana trecuta, pentru o sesizare alor cativa detinuti. Un raspuns la commentul “Ancai”, va atasez si un comunicat de presa(care va fi publicat cu scrisorile atasate in blogul detinutilor) care urmeaza sa iasa maine, 02.03.08. Acest comunicat raspunde Doamnei Anca si oaspetilor blogului acesta, cu ce ma ocup eu in momentul de fata si ca nu traiesc in momentele revoltei penitenciarelor.

  PARLAMENTUL ROMANIEI
  CAMERA DEPUTATILOR

  Comisia pentru drepturile omului, Birou Parlamentar NATI MEIR
  culte si problemele minoritatilor nationale Circumscriptia 38 – Tulcea

  Bucuresti, 02 Martie 2008

  COMUNICAT DE PRESA

  Va atasez scrisorile trimise Domnului Eugen Nicolaescu, Ministru al Sanatatii Publice si Domnului Cristian Adomnitei, Ministru al Educatiei Cercetarii si Tineretului pentru dotarea gratuita cu instalatiile necesare captarii prin cablu a posturilor TV de catre firma DTH Television Group Romania (BOOM TV) in toate unitatile de invatamant si spitalicesti de care sa beneficieze toti elevii si bolnavii spitalizati, din intreaga tara.
  Urmeaza ca intr-o perioada de 2 saptamani sa se faca aceleasi demersuri la Administratia Nationala a Penitenciarelor.

  Deputat
  NATI MEIR

  Palatul Parlamentului, Str. Izvor Nr. 2 – 4,Sector 5, Bucuresti, ROMANIA
  Tel/fax: +40 210 91 77; Mobil: + 40 722 629 107; e-mail:nati_meir@cdep.ro

 4. romanugetbeget

  Sorin are dreptate. Daca se ridica un cetatzean roma^n pt a rezolva o problema de ce sa-l tragem in jos ? Ce, se lupta pentru altzii ? Tot pentru noi romanii se straduie. Nu numai ca “sa-i dam sansa sa se afirme” ci sa-l ajutam efectiv, fiecare cum poate. Si detzinutzii tot romani sunt, chiar daca unii se considera de alta etnie.
  PS. N-am fost si nici nu sunt detzinut, n-am fost nici anchetat. Pana acum mi-a ajutat Dzeu. Ce-o fi mai departe, Cel de Sus stie(si poate serviciile secrete).

 5. Noul proiect de lege privind gratierea unor pedepse si inlaturarea unor masuri si sanctiuni, initiat de deputatul NATI MEIR
  Intentionez sa initiez un nou proiect de lege privind gratierea unor pedepse si inlaturarea unor masuri si sanctiuni.
  Am nevoie de sprijinul dumneavoastra cand voi inainta acest nou proiect de lege Parlamentului Romaniei, sa atasez si o lista cu semnaturi.
  Din acest motiv, solicit tuturor acelora care au convingerea ca dosarele persoanelor private de libertate care au primit pedepse de pana la 5 ani merita sa fie revizuite, cu atat mai mult cu cat aceste persoane nu au antecedente, sa semneze aceasta petitie.
  Pentru mai multa transparenta, va rog sa scrieti la rubrica “comentarii” : numele si prenumele, adresa, codul numeric personal si un numar de telefon la care puteti fi contactat.
  Pentru mai multe detalii si pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la Birou Parlamentar NATI MEIR –
  Tel. 021/210.91.77 , 021/212.12.17

 6. Sam

  Domnule Meir, ce targ ati facut la Ambasada Siriei cu privire la cazul lui ……… !!!!!!!!!!, pare cautati bani si nu drepturile omului.
  mai bine sa ne lasi inpace si sa plecati de unde ai venit

 7. Mireanu

  Dle Sam, nu mai vorbitzi in numele rom^nilor ca sa ne lase in pace Nati si sa plece de unde a venit. Adica chipurile vrem sa ne lase evreii in pace. Eu cred ca sunteti de fapt ungur sau omul lui Voronin si comentati in rom^neste pentru ca doriti denigrarea rom^nilor. Nu mai bagati soparle ca sa inteleaga lumea ca rom^nii sunt antisemiti.
  PS. Scuze daca tonul a fost jignitor si eu nu am inteles cele postate de Dvs.

Adaugă comentariu