Trei zvonuri anti-Ponta care ar putea funcționa

Să ne mai și amuzăm…

1. Folosindu-și relațiile din PPE, Iohannis l-a convins pe Mark Zuckerberg să dea o decizie prin care orice cetățean român ce votează cu Ponta nu va mai avea acces la Facebook. În plus, dacă un cetățean a și spus ca participă la un eveniment anti-Ponta de pe Facebook sau a aderat la un grup anti-Ponta de pe această rețea de socializare și nu a fost la vot sau a votat cu Ponta, nu va mai avea acces nici la Facebook, nici la Instagram.

2. După ce va ajunge președinte, Iohannis va cere listele electorale și, pe baza lor, va tăia toate pensiile celor care nu l-au votat.

3. Tot pe baza listelor electorale, FMI va obliga toți românii care nu au votat cu Iohannis să își plătească întreținerea, lumina și toate taxele și impozitele către stat pănă la Crăciun. Și să le plătească integral.

Câteva momente de haz de necaz pricinuite de faptul că, așa cum am spus și pe facebook,

am primit deja gramezi de invitatii la evenimente de genul “Nu votez Ponta in turul II”, “Nu Ponta Challenge”, “Nu Ponta, Da Iohannis” etc etc etc, in conditiile in care nu dau accept chiar la orice ce cerere de prietenie de FB.

Si, sper sa grsesesc, dar am impresia ca oamenii astia vor fi atat de (pre)ocupati sa dea like si share la nenumeratele mesaje anti-Ponta incat nu vor mai avea timp pentru a face singurul lucru care conteaza cu adevarat: sa voteze offline, batraneste, cu stampila impinsa de propriile maini, dreptunghiul de doar cativa centimetri patrati in care zac, inghesuite, sperantele mai multor milioane de romani.

Recomandări

Adaugă comentariu