Trafic.ro a lansat sectiunea Alegeri 2008

Trafic.ro a introdus sectiunea Alegeri 2008. Valabila pana la finalul campaniei electorale, sectiunea Alegeri 2008 este dedicata site-urilor Web apartinand candidatilor si formatiunilor politice inscrise in cursa electorala din aceasta toamna.

Sectiunea Alegeri 2008 ofera urmatoarele informatii:

Top site-uri campanie electorala – clasamentul site-urilor de campanie, in functie de numarul de vizitatori;

Top evolutie site-uri campanie electorala – urmareaste evolutia site-urilor de campanie, in functie de numarul de vizitatori inregistrati saptamanal;

Top orase – clasamentul oraselor in functie de numarul de vizitatori inregistrati in categoria Politica;

Site-uri noi – statistica site-urilor de campanie inscrise recent in clasamentul Trafic.ro.

Recomandări

4 comentarii

 1. E buna ideeaa insa fac pariu ca datele furnizate de trafic nu o sa influenteze cu nimic planurile de marketing politic ale candidatilor…

 2. am vazut ca este la moda printre politicieni sa isi faca blog si cred ca netu` va juca un rol destul de mare in alegerile din 30 noiembrie.

 3. Foarte bun articolul tău. Mai nou mă informez cu ajutorul clasamentului Zelist…
  Da, şi cum tu ai trecut pe prima pagină… Da, deci bună informaţia . Aşa am văzut câteva bloguri de ale politicenilor.
  Eu zic că-i bună chestia asta cu blogurile, căci dacă te-ai decis să votezi cu careva dintre ei , ai posibilitatea să-i pui întrebări.
  Şi dacă nu-ţi răspunde…

 4. Un Trecator

  As vrea sa pot scrie “undeva” parerea mea de moment, alaturi de parerile altor necunoscuti. Probabil ar fi nevoie de un “site”, fara restrictii la acceptare. Dar, pentru ca sa nu devina supraaglomerat, as accepta si cred ca ar fi normala stergerea tuturor comentariilor mai vechi de 48 ore. “Site-ul” ar putea fi denumit “PARLAMENTUL DIN PIATA” si ar putea fi localizat la mai multe adrese pe WEB: http://www.gandul.parlamentuldinpiata.ro, sau la http://www.cotidianul.parlamentuldinpiata.ro, etc.. Dupa oscilatiile de inceput, eu sunt convins ca toate comentariile vor deveni serioase, iar dialogul ar fi foarte interesant. Daca nu ar interveni nici un fel de selectie, este evident ca saitul ar constitui o reprezentare apropiata de gindurile care zboara in Poiana lui Iocan! Imi pare rau ca sunt batran si nu stiu sa construiesc un site, cu acces liber.
  Acelasi, si poate ma ajutati.

Adaugă comentariu