Sport.ro creste, gsp.ro continua sa scada

Gazeta Sporturilor a fost depasita in Trafic.ro nu doar de Libertatea, ci si de Prosport, transformand in realitate presimtirile sumbre ale lui Gusti. Mai mult, Gsp.ro nu se mai afla nici macar in Top 5 in Clasamentul General.

Iar in timp ce Gusti invoca probleme tehnice, Sport.ro continua sa creasca, beneficiind de o promovare tv pentru care nu poti decat sa ii feliciti.

Si daca tot a venit vorba: chiar nu cred in zvonurile care vorbesc de implicarea echipei Sport.ro in relansarea Gsp.ro si de o posibila strategie. E vara si “scenarita” infloreste nestingherita…

Recomandări

3 comentarii

 1. Bine, acum lucrurile sunt putin mai nuantate

  sport.ro este un site de sport doar in parte, e mai mult un tabloid pe zona sportiva, pe reteta de succes a stirilor de sport ProTV si SportRO (din pacate de succes,… dar prin traficul de pe net iar avem dovada ca asta se vinde la noi).
  GSP.ro pe de alta parte reflecta continutul unui ziar, mai mult sau mai putin de valoare ca si content (dar asta e alta discutie).

  Una peste alta cred ca sunt site-uri mai mult complementare daca esti nebun dupa sport, din pacate nici unul nu ofera informatii de calitate de cele mai multe ori.

  Iar ca promovare prin TV, e clar ca sport.ro e mai bine promovat

 2. […] Publicitate 25 Iunie 2007 20:17 Ce s-a mai lansat in afara sport.ro care vrea sa dea bataita la fundul gol celor de la GSP? CWR, ca tot sunt initialele la moda – Comunitatea webmasterilor din Romania (nu trebuie sa fie neaparat romani, nu?). Pe principiul “Astazi in Galati, maine in toata tara” vor sa sparga piata (webdesignbox fiind cel mai puternic concurent, ori poate si blogoree?) si sa alinieze la ei pe site toti webmasterii. […]

 3. Cum ramine cu scaderea GSP? F tare comparatia ta, bravo. o analiza pertinenta, la obiect!

Adaugă comentariu