PSD: frica paseste bostanaria

Nascut, in Dabuleni, capitala neoficiala a pepenilor verzi, Mircea Geoana pare perfect constient de faptul ca, in cele din urma, frica pazeste bostanaria. Atat de constient incat aceste cuvinte par a se fi transformat in singura sa strategie politica.

Geoana, Vanghelie si gasca

“Adrian Năstase era destul de hotărât să candideze. (…)Cred că a existat un motiv foarte serios care l-a împins să renunţe la candidatură. A văzut că toate regulile se falsifică, că nu se respectă statutul şi că vom avea în loc de Congres un fel de carnaval. (…)Altfel nu îmi închipui, pentru că Năstase este un luptător şi nu ar renunţa aşa uşor”, spune Vasile Dancu. (Sursa: Mediafax)

La randul sau, Adrian Nastase explica “pentru prieteni” motivele pentru care nu mai candideaza la presedintia PSD. Iar unul dintre motive merita, cred, a fi subliniat:

În mod concret, pentru a lua aceasta decizie radicala, am avut în vedere următoarele argumente: (…)“Alegerea unei locaţii care să nu asigure deplina securizare a lucrărilor Congresului”.

Sau, dupa cum spune Dancu:

“Mi se pare că spirala tăcerii a depăşit cu mult limita admisă într-o societate liberă. Văd că nimeni nu vorbeşte, deşi se vorbeşte pe la colţuri, iar asta este reacţia publică a celor cărora nu le convine.”

Ceea ce, in limbaj mai putin oficial, se traduce simplu, printr-un singur cuvant: frica. Frica pentru integritatea fizica.

Recomandări

2 comentarii

  1. Flamura rosie

    La PSD furaciunea ajuns atat de banala, incat a ajuns sa li se para natural sa-si fure propriul congres.

  2. Sunt niste circari 🙂 si hoti ! …defapt toti sunt asa! 😀

Adaugă comentariu