Primaria Dragasani pe eBay

Un articol din The Sunday Times ne face iar mandri ca suntem romani:

Sute de oameni din saracaciosul oras romanesc Dragasani au devenit bogati inseland clientii eBay carora le-au facut oferte care par prea bune pentru a fi adevarate. Adesea, acestea chiar asa si sunt.

Escrocii au scos la vanzare pe eBay chiar si noua cladire a Primariei, a recunoscut, saptamana trecuta, primarul. “Vreau sa spun, cine ar dori sa o cumpere?”, s-a intrebat el.

Restul articolului aici.

Recomandări

2 comentarii

 1. maria

  eh… daca ar fi sute de oameni Dragasaniul ala ar fi unul din cele mai bogate orase romanesti :)) partea frumoasa este ca UE aloca in continuare fonduri dragasenenilor pentru cursuri de calculatoare; deh… trebuie sa invatzam cuum sa furam online.

  sunt “mandra” ca-s dragaseneanca

 2. Semantic

  Cam pe aproape de subiect, foarte interesant si urmatorul blog din care citez :”In conditiile in care tendintele din media si comunicatiile pe care le desfasuram in zilele noastre se fac exclusiv prin intermediul comunicatiilor
  mobile si a ethernet-ului , nu puteam sa stau in afara acestui fenomen , si asa a aparut necesitatea si ideea lansarii blog-ului personal ca si cale de comunicare cu partenerii, prietenii, cunostintele si cu orice persoana care doreste sa comunice si sa se exprime liber.”

  http://www.urbaniulian.ro/?page_id=4

Adaugă comentariu