Ma simt acasa.ro

Astazi, la ora 13:00, portalul acasa.ro se afla pe locul intai in categoria Portal din Trafic.ro si pe locul sase in clasamentul general, cu 678.378 vizitatori in ultima saptamana.

Si tot astazi, la ora 13:00, cel mai bun referrer web in ultimele sapte zile pentru portalul acasa.ro era sorintudor.ro. Adica blogul pe care tocmai il cititi. Iata:

Ce sa zic? E bine. Astazi ma simt ca acasa.ro! ­čśë

Recomand─âri

7 comentarii

 1. […] Via. Daca esti interesat, afla ca poti citi eCostin si pe RSS folosind de exemplu Google Reader sau Bloglines insa cu mult mai lipsit de efort din partea ta e sa ma primesti direct in adresa ta de email! Si asta gratis! ­čÖé […]

 2. […] acasa.ro in ultima saptamana. Eu trag doua concluzii: 1. I-au murit refererii lui acasa.ro 2. Sorin Tudor este viitorul Zoso al Romaniei March 11, 2008 | In Blogroll, Internet, Personal […]

 3. Deci Tudor meai acsa, ha? ­čÖé

  ( imi fac prscr cu blogul inainte sa devii un nou Zoso. ce comparatie dubioasa, chiar si in gluma. )

 4. Bogdan Axinia

  bine, bine Sorin, dar sa nu uiti sa faci cinstea promisa, ca noi am tras din greu sa tot dam click pe linkul catre acasa.ro din site-ul tau :))

 5. Te pupam Sorin! Nu stiam noi de unde am reusit noi sa crestem atata in trafic zilele astea. Ne gandeam noi ca nu putea fi de la blogul Andreei Marin, de la Interzis femeilor sau de la felicitarile de 1 sau 8 martie. Phew! A venit si explicatia.

  Sorin, eu in locul tau as cere extra fee portalurilor despre care voi scrie de acum incolo. PR de valoare si cu efecte masurabile nu asa oricum.

  Te pupam dulce dulce dulce! Esti cel mai tare!

 6. De ce nu bagi niste AdSense discret undeva in blog?

 7. […] nu este niciunde ca acasa.ro. Si, fireste, stiu ca online-ul se dezvolta. Ce mai conteaza mizeriile de sub […]

Adaug─â comentariu