Politica 2.0.08 – lansare cu peripetii

Programata pentru ora 19:00, lansarea cartii Politica 2.0.08 s-a lasat asteptata. Si s-a lasat asteptata aproape 50 de minute! Motivul: prins intr-o discutie cu premierul Tariceanu, Sorin Oprescu intarzia. Si intarzia…

Asa se face ca, intr-un tarziu, am fost nevoiti sa incepem fara domnia sa. Iar vorbitori au fost Emil Constantinescu, Radu Negrei, Victor Ciutacu si Bogdan Hrib.

Multumiri

Prin urmare, multumesc tuturor celor care, rabdatori, au asteptat tot acest timp.

Multumesc presedintelui Emil Constantinescu pentru ca a acceptat, cu inima deschisa, provocarea de a fi piesa de rezistenta a acestei lansari. Dupa ani de zile in care m-am bucurat de privilegiul de a-l cunoaste, raman, o data in plus, profund indatorat.

Multumesc lui Victor Ciutacu – un om cu adevarat deosebit si cu un suflet incredibil de mare – si doamnei Mariana Ciutacu. Respect, dincolo de cuvinte!

Multumesc lui Radu Negrei, astazi consilier al lui Sorin Oprescu, pentru prietenia care ne leaga de atatia ani. Am “trait” impreuna mai mult marketing politic decat vor putea citi altii vreodata.

Ii multumesc lui Bogdan Hrib, directorul editurii Tritonic, pentru ca a avut curajul sa promoveze un autor atipic si sa-si asume o lansare atipica.

Si, fireste, ii multumesc lui Sorin Oprescu pentru ca, in pofida unei alte zile nebune, chiar a incercat sa ajunga la acest eveniment.

Politica 2.0.08 si bloggerii

Asa cum v-am prevenit, in carte vorbesc despre internet cu mult mai putin decat s-ar fi asteptat aceia care ma cunosc. Mai mult: cea mai mare parte a acestor cuvinte se afla stranse in capitolul pe care il gasiti aici. Prin urmare, aceia interesati doar de online se pot rezuma la eventuala parcurgere a capitolului in cauza.

Relatari la cald

Sebastian Cochinescu, Daniel Secareanu, Liviu Taloi, Chis Florinel, McGoGoo, Marius Dondorici, Adrian Ciubotaru, InConstantIN, Dan Dumitrescu, Newdada, Cristealizari.

Foto: Chis Florinel.

Recomandări

29 comentarii

 1. … nu … stau in Bucuresti, dar nu o sa fiu aici la blog & roll … si in plus n-am voce deloc! Sunt afoana! 🙂

 2. Si care e treaba cu … blog & roll … ca sunt pe dinafara … nu stiu despre ce este vorba! 🙂

 3. Sorin Tudor

  @ Newdada,

  Daca vei citi insemarea de astazi despre blog & roll iti vei da seama. E fun, iar bloggerii au ocazia sa se vada si la fata nu doar la linkuri.

 4. Ok … ai un link despre …?

 5. Sorin Tudor

  @ Newdada,

  Verifica linkurile de aici.

 6. Acum am priceput despre ce e vorba! Cred ca o sa fie superfain!:) Am fost o data acolo si mi-a placut. Pacat ca nu am stiut din timp. Deja mi-am facut alte planuri de week-end … Disctractie placuta tuturor si sper ca data viitoare sa nu mai ratez ocazia!

 7. […] nu merg la vot ^_^). In campania asta va avea un mare impact mediul online sau este asa cum spune Sorin Tudor “click-urile nu se transforma in voturi”. Oricum se vor da lupte de guerrilla online […]

 8. […] a comment » Evident, vorbim despre Politica 2.0.08 a lui Sorin Tudor. Carte pe care am citit-o zilele trecute. Şi pe care o recomand cu maxim interes. Pentru […]

 9. […] practica “verificata” in trecut. In Politica 2.0.08 spuneam ca: Prima demonstratie a fortei mesajelor text a fost facuta in Filipine, in anul 2001, […]

Adaugă comentariu