Politcieni vs. bloggeri: Marea Reciclare

In mai putin de o luna, cutiile postale vor incepe sa geama de materiale electorale.

Practic, pentru hartia pe care vor fi tiparite mesaje electorale inepte, promisiuni hazlii si atacuri fara noima, vor fi sacrificati copacii unei paduri intregi .

Haideti sa reciclam toate aceste materiale! Stragem tot ce primim in cutiile postale si, la finalul campaniei, le donam, de pilda, la Copacul de hartie. Cu cat vom fi mai multi, cu micul nostru efort va insemna mai mult. Haideti la Marea Recilare!

Daca esti de acord cu ideea, lasa un mesaj aici (si, eventual, anunta si tu aceasta initiativa).

Impreuna putem arata ca, in cele din urma, campania electorala e buna la ceva. Chiar daca acest “ceva” difera de ceea ce-si doresc politicienii.

Recomandări

7 comentarii

 1. N-ar fi mai bine sa ii tragem de urechi pe baietii care isi scriu aberatiile pe tonele de hartie?

  Daca doar reciclam o sa stim doar noi. Ei mai putin.

  Insa oricum, putem sa facem si una si alta 🙂

 2. Sorin Tudor

  @ Dragos,

  A le arata la ce e buna hartia pe care au consumat-o, poate ca nu e cel mai bun tras de urechi posibil, insa este un inceput.

  Si, in cele din urma, poate fi o forma de protest.

 3. Mie imi place initiativa. Daca ei nu se gandesc la asa ceva, sa le aratam ca noua totusi ne pasa… E un inceput. Chiar daca nu va avea un impact foarte mare asupra lor, de ce sa nu incercam?

 4. […] post care merita menitonat astazi este cel care se numeste: “Politcieni vs. bloggeri: Marea Reciclare este propus de  Sorin Tudor” si se refera la un site simpaticut: Copacul de hartie. Sorin spune ca in campania care ne paste […]

 5. Frumos, frumos! Mă bag şi eu 🙂 .

 6. […] 1. Politcieni vs. bloggeri: Marea Reciclare Sorin Tudor vine cu o idee cel puţin interesantă: să strângem tot ce ce înseamnă materiale electorale:  Stragem tot ce primim in cutiile postale si, la finalul campaniei, le donam, de pilda, la Copacul de hartie. Cu cat vom fi mai multi, cu micul nostru efort va insemna mai mult. Haideti la Marea Recilare!  […]

 7. Sau putem sa ne punem pe cutia postala abtibilde cu “nu vreau publicitate” si sa le dam email celor ale caror campanii ignora abtibildul, de fiecare data cand il incalca 😀

Adaugă comentariu