PNL, de dimineata

Diana Tusa are un nou blog: DianaTusa.ro. Un blog cu un design curat, prietenos, care cred ca va place multora. Si cum la blog nou se cuvin vesti noi, Diana anunta ca Birou Politic Judetean a stabilit ca va fi candidatul PNL Braila in colegiul I:

Ştiu, nu este o zonă în care PNL a obţinut cel mai bun procent, dimpotrivă, este un fief al PSD. Dar sunt convinsă că voi câştiga.

Potrivit 9am.ro, Adriana Saftoiu va candida la Prahova din partea PNL.

Saftoiu va concura intr-unul din colegiile uninominale, din partea organizatiei ce a fost condusa candva de omul de afaceri Dinu Patriciu, alaturi de ea concurand si ministrul apararii Teodor Melescanu.

In timpul acesta, Tariceanu ii gaseste greu un loc de candidat lui Olteanu.

Tăriceanu, nu a reuşit să-i convingă pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, şi pe şeful organizaţiei, Vlad Moisescu, să accepte candidatura lui Bogdan Olteanu într-un colegiu din această zonă a Capitalei. Este posibil ca Olteanu să fie plasat într-un colegiu peste capul filialei, însă lipsa sprijinului organizaţiei de sector ar putea să îl coste în campanie.

Si, daca tot traim intr-o tara flamanda de cultura, PNL se pregateste sa ia cu asalt librariile:

Prima carte despre trecutul preşedintelui Traian Băsescu a fost scrisă de consilierul personal al prim-ministrului Călin Popescu Tăriceanu, Marius Oprea, şi este un rezumat al informaţiilor publicate până acum despre şeful statului.

Recomandări

Un comentariu

  1. Cristi

    Ar fi totusi o problema cu biografia respectiva: nu mai citeste nimeni.

Adaugă comentariu