Pepenele Social Democrat

Când gospodarii din Dăbuleni au purces la construirea paginii de internet a primăriei – o pagină simplă, conţinând fotografia clădirii şi o reclamă la pepeni – nu îşi imaginau că Mircea Geoană îşi va depune candidatura în urbea lor.

Cum se va asezona personalitatea actualului senator şi virtualului premier cu reclama la pepeni? Probabil la fel ca personalitatea actualului blogger şi virtualului candidat la preşedinţie Adrian Năstase cu voturile sătenilor paşnici din Vadu Spart, Colgeag, Ceptura şi a celorlalte comune care compun colegiul în care acesta candidează.

Fireşte, locuitorii din Dăbuleni sau Colgeag ştiu tot atât de multe lucruri despre bloguri pe câte ştiu Năstase sau Geoană despre cultivarea pepenilor. Însă ce mai contează?

Ca de obicei, duminica, un fragment din articolul pe care il semnez in Evenimentul Zilei.

Recomandări

Un comentariu

  1. O Marie

    Draga Sorin,te rog eu frumos nu te lua de lubenitele noastre,la Dabuleni se munceste din greu ca sa scoti recolta buna,si sa stii ca o multime de olteni citesc blogurile voastre.Lumea s-a mai schimbat,copii nostrii au plecat la Bucuresti, au cite doua facultati si servicii bune,chiar daca au carat lazile cu rosii sau sacii cu lubenite ca sa se poata intretine in facultate. Ne-au adus acasa calculatoarele lor vechi si acum vorbim pe mess. Si sa stii taranul oltean nu e prost,face pe prostul pana afla intentiile interlocutorului.Ar fi multe de spus despre asta.Iti urez succes la scris.

Adaugă comentariu