Ziua mondiala a orgasmului

Duminica, 21 decembrie, este ziua mondiala a orgasmului. O zi de referinta, zic eu, in care proaspetii alesi ai neamului au ocazia unica de a-si demonstra “indemanarea”, iar noi, ceilalti, avem ocazia neasteptata de a demonstra ca spiritul nostru erect a supravietuit.

De ce o zi mondiala a orgasmului?

To effect positive change in the energy field of the Earth through input of the largest possible instantaneous surge of human biological, mental and spiritual energy. (GlobalOrgasm.org).

Eu am aflat inmarmuritoarea veste de la Sana, care a avut si bunavointa de a calcula:

ziua orgasmului este duminica, 21 decembrie. si momentul in care toata planeta e cu pupilele dilatate. si incearca vorbirea articulata. pica in romania la ora 8.04 dimineata. neplacuta ora, dar asta e. orgasmul de dar nu se cauta la dinti.

Prin urmare, domnule Traian Basescu, grabiti-va: clasa politica este nerabdatoare; poporul la fel.

Chiar asa: ceva idei despre cuplurile de politicieni care ar putea sa-si demonstreze capacitatile de ziua mondiala a orgasmului?

Recomandări

4 comentarii

 1. sorin, si pentru mine momentul a inmarmuritor.
  daca nu-mi iese nici anul asta. s-a zis cu prestanta mea. ce o sa le zic prietenilor. si ce o sa-i zic mamei?!

 2. […] Aboneaza-te prin email « Ziua mondiala a orgasmului […]

 3. Sorin Tudor

  @ Sana,

  As putea sa fiu optimist si sa zic ceva de genul “hai sa avem incredere in fortele noastre!”. Optimismul meu este insa macinat serios de urmatoarea intrebare:

  Esti sigura ca ai calculat bine ora pt Romania?!

  Intreb asta pentru ca:
  1. voi fi nevoit sa dezenez pe desteptator ore pana acum inexistente (si, fireste, sa fac complexe calcule privind presiunea si fortele de frecare in raport cu timpul);
  2. mai ca imi vine sa ma trezesc doar pentru a merge cu metroul… Iti dai seama ce imagini psihedelice vor fi intre “atentie se inchid usile” si “urmeaza statia Victoriei, peronul pe partea dreapta”?

 4. e la 12.04 GMT, deci in Romania o sa fie 2.04pm, nu 8 dimineata

Adaugă comentariu