PD.ro – pe culmile exasperarii

Rareori mi-a fost dat sa vad o comunicare online mai slaba decat aceea pusa in practica, in ultima vreme, de catre Partidul Democrat.

Un comunicat de presa slab poate fi o scapare. Atunci cand recidivezi, inseamna ca ai o problema.

Chiar o foarte mare problema tinand cont ca, intr-un comunicat de presa de cateva randuri care vorbeste de cadourile de Mos Nicolae impartite de Organizatia de Femei a PD se fac sase referiri la familia Basescu (4 referiri la Maria Basescu, o referire la Traian Basescu, o referire la Elena Basescu) si doar cate trei referiri la Mos Nicolae si la presedinta Organizatia de Femei Sulfina Barbu (toate trei in partea a doua a comunicatului).

Este un exemplu perfect de comunicare defectuoasa amestecata cu o lipsa de verticalitate inmarmuritoare. Iata in continuare comunicatul:

Mos Nicolae a lasat la PD cadouri pentru copii

Mos Nicolae a venit în sediul Partidului Democrat pentru aproximativ 70 de copii institutionalizati din Bucuresti. Organizatia de Femei a PD, împreuna cu Maria Basescu, au facut un “serviciu” Mosului, împartind cadouri copiilor.

În schimbul cadourilor, copiii din mai multe centre de zi si noapte aflate în sectoarele 1, 3 si 4, precum si cei aflati în plasament le-au rasplatit pe organizatoare cu un program artistic si cu icoane pictate de mânutele lor. Printre copii s-au aflat mai vechii prieteni ai Mariei Basescu, cei din centrul “Orhideea”, pe care sotia sefului statului i-a dus la un centru de echitatie. La manifestare a participat si fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena.

Presedintele Organizatiei de Femei a PD, Sulfina Barbu, a declarat ca aceasta actiune face parte dintr-un program început în urma cu mai multa vreme, la care a colaborat si Maria Basescu. “Ne-am gândit sa facem acest gest fiindca nu pentru toti copiii a venit azi-noapte Mos Nicolae“, a explicat Sulfina Barbu. Ea a spus ca problemele copiilor abandonati reprezinta o prioritate pentru Organizatia de Femei a PD. La sedinta Colegiului Director al Organizatiei de Femei a PD, care va avea loc sâmbata, va fi discutata initierea unui proiect de lege care vizeaza un fenomen recent, specific zonei rurale: parintii care îsi abandoneaza copiii plecând sa munceasca în strainatate, a adaugat Sulfina Barbu. (link)

Si, ca un “detaliu” suplimentar: pe pagina europd.ro suntem inca invitati sa votam candidatii PD pentru europarlamentare…

Recomandări

3 comentarii

 1. Sorin, nu inteleg: te surprinde sau te socheaza?
  Faptul ca in partidele din tarisoara minunata exista culte ale personalitatilor care le conduc e un fapt de muuult cunoscut si fumat. Cat despre pd.ro, am auzit ca le-a plecat webmasterul, stai pe aproape ca la salariu pe care il dau o sa caute mult si bine si multe dume isi vor face aparitia, nu doar aia cu europarlamentarele.

 2. hai mai sorine, fii sincer
  esti invidios din punct de vedere profesional ca cineva ia bani de consultanta celor de la pd si rezultatul e atat de catastrofal 😀
  adica ia bani pentr nimic
  ba mai si face partidul de rusine
  nu te mai agita
  la asa partid asa fatza on line

 3. […] Scris de chinezu pe decembrie 10, 2007 Sorin Tudor, unul dintre dibacii onlineului românes, nu are ce lucra şi îşi consumă neuronii pe catastrofa politică şi virtuală numită PD. Acuma serios, Sorine, ţi-aş putea enumera jdemii de lucruri la care să te gândeşti şi să nu îţi baţi capul cu curvăsăria politică numită PD. Pur şi simplu (vorba Sandrei Stoicescu), nu merită. […]

Adaugă comentariu