Oprescu vs. Blaga: biografii, date, opinii

Blaga-Oprescu: biografii in oglinda

Vasile Blaga, fost director de intreprindere comunista, a simtit in 1989 ca FSN-ul creat de Iliescu ii poate deschide drumul spre putere. (…)Sorin Oprescu, absolvent de medicina generala, a intrat in cercul influent al oamenilor care conteaza de la inceput, fiindca a crescut intr-o familie legata direct de regimul ceausist, cu tatal “colonel in Directia a V-a” a Securitatii, iar mama – “ofiter DIE”.

Oprescu, victorios in patru sectoare, Blaga in doua

Oprescu si-a depasit adversarul in sectoarele 2, 4, 5 si 6, obtinand (cu exceptia sectorului 2, unde diferenta a fost mai mica), in jur de 5.000 de voturi in plus in fiecare dintre sectoare.

Partidele din spatele lui Sorin Oprescu

Votanţii săi provin în mică măsură din rândul independenţilor. Cei mai mulţi sunt din electoratul anti-Băsescu al PSD, PRM, PC, PNL, PNG. Sorin Oprescu a strâns, sub titulatura de candidat independent, voturile a 164.000 de bucureşteni. (…)Propaganda antisistem i-a adus doar cel mult 12.500 de voturi din partea celor care nu se regăsesc în niciun partid.

Mâna dreaptă a lui Oprescu e mâna stângă a lui Blaga

Unul dintre principalii colaboratori ai candidatului independent Sorin Oprescu este un pedelist. Mai exact un subaltern de-ai lui Vasile Blaga. Îl cheamă Adrian Thiess şi este membru PD-L la Sectorul 4.

Oprescu şi Blaga, de patru ori faţă în faţă

B1 TV, Antena 1, TVR şi Pro TV vor găzdui, la ore de maximă audienţă, duelurile celor care promit să rezolve, în următorii ani, problemele acumulate în Bucureşti de două decenii.

Recomandări

2 comentarii

  1. maria

    As dori niste date despre performantele lor profesionale si personale. Cum au terminat facultatea, ce a ramas in urma lor acolo unde au muncit, familia. Cv-urile nu spun intotdeauna adevarul.

  2. […] Tudor analizeaza cu multa aciditate, biografiile in oglinda ale lui Blaga si Oprescu… nu imi place ca iarasi […]

Adaugă comentariu