Sportlocal.ro: dilemele lui Adrian Nastase

Sportlocal.ro publica un interviu foarte interesant cu Adrian Nastase. Iata cateva spicuiri si dilemele aferente:

“Sportul reuşeşte să ofere şi altceva celor care îl practică. Poate o lecţie de viaţă, poate o poveste frumoasă, aproape sigur nişte prieteni foarte buni. Ţin minte că eram prieten cu portarul echipei şi, la antrenamente, îi dădeam gol la fiecare încercare de la 7 metri.”

Adica, din prietenie, portatul il lasa sa dea gol? Sau este vorba despre o alta “prietenie” care ascunde un caz flagrant de mita? Se va autosesiza cineva in urma acestui autodenunt? Va fi acesta un nou cap de acuzare la adresa lui Adrian Nastase?

“De la o vreme începuse să-mi spună că sunt un norocos. Eu i-am răspuns că devin din ce în ce mai norocos pe măsură ce mă antrenez din ce în ce mai intens.”

Sa insemne asta ca Adrian Nastase este convins ca va scapa cu fata curata din toate procesele? Pentru ca, de antrenat s-a tot antrenat…

“Practicând un sport, nu numai că-ţi dezvolţi musculatura şi capacitatea de efort: câştigi şi o serie de valori sociale, şi chiar morale, a căror lipsă o resimţim din ce în ce în ce mai puternic în această perioadă.”

Oare un anumit sport iti dezvolta o anume valoare sociala? Daca este asa, ce sporturi i-ati recomanda lui Adrian Nastase? Dar lui Traian Basescu?

Recomandări

Adaugă comentariu