Mitropolitul Daniel este noul Patriarh

IPS Daniel actualul mitropolit al Moldovei a fost ales, cu 95 de voturi, in functia de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Continuand demersul despre care am scris aici, Ziare.com face un pas mai departe, lansandu-ne o noua invitatie: “Scrie-i noului Patriarh!”.

Ziare.com si CrestinOrtodox.ro isi continua demersul si va ofera acum posibilitatea de a-i spune noului Patriarh ce credeti ca ar trebui sa faca pentru imbunatatirea vietii spirituale a Romaniei si sa ii adresati intrebari. Dupa ceremonia de intronizare a noului Patriarh, vom trimite intrebarile dumneavoastra Intaistatatorului BOR, de la care vom cauta sa primim si raspunsuri, macar la cele mai interesante intrebari, intr-un interviu ce va fi gazduit de Ziare.com si CrestinOrtodox.ro. Vocea dumneavoastra conteaza! Vox populi, vox dei!

Recomandări

7 comentarii

 1. e a doua stire consecutiva cu ziare.com. Imi aduc aminte de posturile cu si despre modificarile prin trafic.ro…
  Incep sa cred ca lucrezi la ziare.com si asa se explica si ranjetul din spatele comentariului precedent. cred ca tu ai fost in spatele bannerului buclucas si de fapt comentariu precedent a fost o invitatie care ar trebui onorata?
  Acum chiar sunt nervos!!!!!!!!

  🙂

 2. si de nervi am scris si gresit. başca faptul ca am o taietura la degetul mijlociu de la mana stanga… Ştii ce tare iese in evidenţă degeţelul? Alb de pansat!! :))

 3. pana acum toti il criticau, ba ca e securist, ba ca viziunea lui despre reformarea bisericii e absurda etc, etc.
  acum toti se grabesc sa il laude. vezi mediafax sau rompres.
  cat de schimbatori sunt oamenii…

 4. Sorin Tudor

  @ Costin,

  Daca as fi lucrat la Ziare.com, degetelul bandajat ar fi devenit pana acum stire principala! 😉 In plus, ti-am lasat tie placerea de a observa noul banner!

  @ Diana,

  Pai nu degeaba se spune ca suntem un popor cu frica lui Dumnezeu… 🙂

 5. Sincer ma abtin sa comentez ceva despre noul patriarh, dar pot spune doar ca….ortodoxia romaneasca o sa se duca pe apa sambetei si cred ca asta o pot confirma toti marii parinti in viata ai bisericii si mai ales cei din Moldova unde a pastorit pana acum. O palma zdravana data ortodoxiei de catre noul patriarh este sustinerea eretica a ecumenismului. Habemus patriarhum…

 6. va rog ! sa cititi urgent!

  IPS Daniel va rog ca sambata[5-09-2009] sa va prezentati la BISERICA SF NICOLAE din comuna holboca jud.iasi avem si noi enoriasi o problema majora. Intr-un ziar de scandal s-au scris minciuni despre preotul nostru Andries Ioan si pentru aceste minciuni ,preotul Andries a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata anchetei, acum el a fost transferat la o alta parohie.Pe data de 20 august 2009 trebuia ca slujitorul Domnului sa slujeasca din nou la noi in comuna,dar nu sa intamplat asa,iar enoriasi sau suparat si au refuzat sa deschida biserica , in zilele de sambata[29-08-2009] si duminica[30-08-2009] nu s-a prezentat nimeni de la MITROPOLIE sa ne explice ce vor sa faca cu parohul nostru.Va rugam sa ne ajutati sa-l aducem inapoi pe parohul nostru.
  Am fi vesnic recunoscatori!Va multumim!

 7. va rog ! sa cititi urgent! Enoriasii comunei holboca,iasi

  Enorasii plang dupa paroh ,in special copii.A fost ,este si va fi un preot foarte bun!
  Enoriasi sunt de parere ca parohia preotului Andries este cumparata.Va asteptam sa ne lamuriti dvs deoarece de la Mitropolie cum am spus si mai sus ,nu vine nimeni sa ne explice si sa vorbeasca cu noi.
  Va asteptam sa luminati cazul!

Adaugă comentariu