YouTube a fost dat in judecata

Citesc astazi pe hit.ro:

Binecunoscutul site YouTube a fost dat in judecata de catre o companie de tevi si masini unelte din Statele Unite ale Americii. Compania americana, infiintata in 1985 si avand sediul in Perrysburg, Ohio, s-a plans justitiei americane de faptul ca, o data cu aparitia paginii www.youtube.com si cumpararea acesteia de catre gigantul Google, numarul utilizatorilor de Internet ce au accesat pagina companiei s-a marit considerabil. Asta pentru ca numele companiei este Universal Tube & Rollform, iar site-ul firmei www.utube.com, confuzia fiind usor sesizabila.
Ceea ce in mod normal ar trebui sa fie un motiv de bucurie, accesarea paginii de cat mai multi utilizatori, pentru Universal Tube a constituit o cheltuiala foarte mare deoarece serverele ce gazduiau site-ul nu suportau fluxul mare de cereri ale utilizatorilor.

Recomandări

2 comentarii

  1. […] Ieri Sorin Tudor prelua un articol din hit.ro despre site-ul companiei Universal Tube & Rollform din Statele Unite ale Americii ce se ocupa de tevi si masini unelte. Site-ul companiei Universal Tube & Rollform este utube.com si confuzia cu youtube.com a dus la o crestere impresionanta a traficului ceea ce a condus la inregistrare de pierderi in loc de castiguri, firma cheltuind mai mult pentru hosting decat in mod normal. […]

  2. Aiurea rau.
    Va dati seama ca nu prea au castig de cauza nu ?

    Chiar nu-mi dau seama cum ar putea o companie sa se fereasca de asa ceva. Ciudat rau dar de castigat nu vor castiga in instanta cred eu.

Adaugă comentariu