iPhone 4S: oare voi rezista tentatiei?

Mâine voi petrece câteva ore bune în lumea iPhone 4S.

Pe scurt: sunt terorizat din cauza lui Cristi Manafu. Mai exact: datorită lui, mâine voi petrece câteva ore bune în lumea iPhone 4S. În cadul unui eveniment Vodafone. Însă din cauza lui voi fi sortit ca, în următoarele zile, să mă perpelesc din greu. De ce? Păi…

Eu în acest moment am un HTC. Pe care l-am luat în primul rând pentru că prea multă lume în jurul meu avea iPhone. Așa că mi-am ales un HTC la același nivel de preț cu cel mai nou model iPhone de atunci.

Toate bune și frumoase, doar că mâine voi fi inconjurat de bloggeri. Adică băieți care vor încinge telefoanele și relele sociale. Și mă întreb: oare voi rezista tentației unui iPhone?

Pentru că dacă nu rezist, un iPhone va fi doar începutul. Și, după cum mă știu, nu voi mai avea liniște până nu-mi voi lua și tot ceea ce se asortează cu un iPhone, iar apoi, va urma inevitabila trecere spre Mac și toate lucrurile aferente. Ceea ce se traduce prin cheltuieli foarte mari, într-un timp foarte scurt. Și, cel mai important, cheltuieli de la care nu voi avea cum să mă opresc.

Of, Cristi, ce îmi faci tu mie…

Recomandări

Adaugă comentariu