Internship pe teme de PR 2.0. Te intereseaza?

Daca esti interesat de un internship online pe teme de PR 2.0, scrie-mi un mesaj, cu datele tale de indentificare, la sorin[la]project365 [punct] ro. Mai multe detalii despre internship gasesti aici.

(Fireste, poti lasa un mesaj si ca un comentariu la aceasta insemnare sau folosind pagina Contact.)

Imi doresc sa intalnesc oameni pasionati de domeniul relatiilor publice. Impreuna vom porni la drum, incercand sa vedem cum se impaca  relatiile publice cu tehnologiile Web 2.0. Si tot impreuna vom incerca sa tragem concluzii din cateva exemple practice. Si, mai ales, vom incerca sa invatam.

Asadar: te intereseaza un internship pe teme de PR 2.0?

Recomandări

38 comentarii

 1. Bogdan

  Nu am inteles foarte bine daca ai trimis mail doar celor care au comentat pe blog sau si celor care ti-au trimis pe e-mail cv, pentru ca eu ma aflu in cea de-a doua situatie si nu am primit mail. Multumesc anticipat pentru raspuns.

 2. Sorin Tudor

  @ Bogdan,

  Am trimis un email tutror celor care s-au inscris.

 3. Bogdan

  @ Sorin Tudor: Receptionat.Merci.Over 🙂

 4. Gabriela

  Buna ziua tuturor ,

  As vrea sa ma inscriu si eu la acest internship. Astept pe e-mail toate detaliile . Multumesc 🙂

 5. Salut si eu as fi interesata de internship si mai exact de modulul editorial, din perioada 13-2 august. Desi mai sunt implicata intr-un job, voluntariat, mi-ar placea foarte mult sa dezvolt alaturi de alti posibili colegi tot ceea ce conduce la evolutia noastra si a relatiilor publice, bineinteles.
  Daca este nevoie de o anumita procedura, anunta-ma.

 6. Anca

  si eu m-am inscris trimitand mail la adresa sorin@project365.ro dar nu am primit niciun mail de raspuns

 7. catalina

  Buna, sunt FOARTE interesata de acest gen de intership si mai ales de al treilea stagiu, 24 august – 13 septembrie. Sper sa nu fie prea tarziu. Astept cu nerabdare mai multe detalii.

 8. […] stagiile de practica efectuate la anumite companii care ofera aceasta posibilitate, asa numitele internship-uri. De regula acestea nu sunt platite sau sunt platite doar simbolic, de aceea le-am trecut la […]

Adaugă comentariu