Internship 2.0, stagiul I

Astăzi începe primul stagiu al Internship 2.0, ediția 2011.

Anul acesta am primit foarte multe CV-uri foarte bune, iar alegerea a fost extrem de dificilă. Atât de dificilă încât m-am trezit târziu, în noapte, cu o “listă scurtă” care ar fi umplut o sală de clasă. Și, vă jur, tentația a fost să îi primesc pe toți în acest stagiu. Pentru că toți ar fi meritat. Din păcate, uneori, chiar și online-ul trebuie să țină cont de anumite limite fizice. Și astfel se face că, în final, am reușit să mă “rezum” la 18 oameni.

Moment în care le mulțumesc – cât se poate de sincer! – acelora care, optând pentru primul stagiu, au menționat că sunt disponibili și pentru celelalte; fără aceste mențiuni chiar nu știu ce m-as fi făcut, chiar nu văd cum aș fi putut alege fără a nedreptăți. Iar dacă totuși am nedreptățit, să-mi fie cu iertare: tot ce pot face pentru a-mi răscumpăra greșeala este să îi rog pe aceia care au candidat pentru primul stagiu și se simt nedreptățiți ca, în cazul în care își doresc să facă parte din acest internship, să își mai depună o dată candidaturile pentru stagiul II sau stagiul III. Pentru că, așa cum am spus, înscrierile pentru celelalte stagii continuă.

În rest, la fel ca și în anii trecuți: pe aceia care vor rezista presiunii și cerințelor primelor zile îi veți cunoaște săptămâna viitoare. Când îi voi prezenta, ca întotdeauna, simplu: Echipa I. 🙂

Recomandări

Un comentariu

  1. […] Tot ieri, am avut o întâlnire cu Sorin Tudor pentru discutarea detaliilor parteneriatului la Internship 2.0  […]

Adaugă comentariu