CERF 2009

Expotek – compania care organizeza CERF – ar trebui sa fie mai mult decat multumita de colaborarea cu Prodigy PR. Si aceasta fie si numai pentru ca, in urma evenimentului organizat ieri seara, in online se vorbeste iarasi despre CERF.

Sigur, nu se spun doar lucruri bune, dar faptul ca multi dintre bloggerii prezenti au retinut dorinta organizatorilor de a efectua o schimbare de stil este un mare castig. Ramane de vazut daca Expotek va dori/va putea sa implementeze macar o parte dintre sugestiile primite.

Cred ca, macar in parte, problemele CERF sunt cauzate de identificarea publicului tinta. Si, cum astazi este sambata, voi incerca o abordare mai amuzanta:

1. priviti imaginea de mai sus;

2. asigurati-va ca stiti ca tehnologia este un substantiv feminin.

Moment in care apar urmatoarele nedumeriri:

a) robotul din imagine este, de fapt, o robotica – oare CERF se pozitioneaza pe o nisa care se adreseaza unei anumite minoritati?

b) robotul din imagine este chiar un robot – oare cati dintre vizitatorii CERF-ului sunt manati de dorinta de a-si vedea iubita in bratele unui robot (fie acesta si un robot de bucatarie)?

Recomandări

4 comentarii

  1. […] mai scris despre ce s-a discutat la intalnire: Constantin Codreanu, Sorin Tudor, Corina Murafa, Costin Cocioaba, Sorin Rusi, Vali Petcu, Copolovici, Marius Tudor, Adrian Zanfir, […]

  2. Nu stiu daca este pentru ca imi place tipa, dar acea imagine mie imi place 🙂

    In rest, perfect adevarat.

  3. noname

    Imaginea folosita a fost creata de Franz Steiner in mai 2007 si face parte din colectia Futur(dr)ama :
    http://franz.cgsociety.org/gallery/499118/ http://www.blutsbrueder-design.com/

Adaugă comentariu