Indubitabil!

Inceputul pare rupt dintr-o reclama uzata:

Oare cat de simplu este un lucru simplu?

Hm, lucru simplu… Ok, iaca: pentru mine un lucru simplu este sa stai intins in iarba. Si sa te uiti la cer. Si apoi sa inchizi ochii si sa te amuzi cum lumina iti deseneaza culori si umbre sub pleoape. Sa stai asa si sa nu te gandesti la nimic. Doar sa te amuzi. Suficient de mult incat sa simti cum zambetul ti se formeaza pe buze.

Pentru mine un lucru simplu este sa te bucuri de intalnirea cu un prieten. Sa te bucuri de prezenta lui si atat. Si sa stai cu el la povesti care nu au legatura cu jobul.

Pentru mine un lucru simplu este ca atunci cand te duci la culcare sa nu adormi cu gandul la “primul lucru pe care trebuie sa il fac cand ma trezesc”. Iar atunci cand te trezesti sa simti ca este “buna dimineata” inainte de a te arunca in “lucrul pe care trebuie sa-l faci rapid, ce bine ar fi fost daca ai fi stat mai mult aseara si l-ai fi terminat”.

Exista o multime de lucruri simple. Extrem de simple. Insa, din pacate, pentru mine toate aceste lucruri simple se dovedesc a fi ingrozitor de greu de pus in practica. Si zau ca trebuie sa schimb ceva. Asadar:

‘neata buna, tuturor! De luni voi reincepe sa scriu pe blog. Indubitabil! 😉

Iar cum astazi este o anume zi, o dedicatie speciala: Saint Lu. Si, ca in fiecare an, o urare: la multi ani, Orlando! Si sa te bucuri noua tema a blogului! 🙂

Recomandări

9 comentarii

 1. ionut tudor

  La multi ani domnule! Sa fii fericit, sanatos si cu pofta de scris.

  Ca da, imi lipseai.

  Sa ai o zi minunata!

 2. Sorin Tudor

  Multam mult, Ionut!

 3. Putin tardiv, dar sincer.
  LA MULTI ANI, sanatate, bucurii, dorinte implinite!

 4. Sorin Tudor

  Multumesc mult de tot Ionut! La fel si tie!

 5. Bogdan

  …cu sanatate si spor!

 6. Sorin Tudor

  Multam mult, Bogdan. 🙂

 7. Tic,tac,tic,tac – se apropie luni 🙂

  Sa pasti fericit! 🙂

 8. […] randul celor pe care i-as lua sigur cu mine ar fi @BlegooPr si @bobbyvoicuro, @sorintudor si @erosnicolau , @baditaflorin , @redecs si @dianastoleru si […]

Adaugă comentariu