[Re:] Gasiri

Uneori avem impresia ca ne controlam viata. Si ca destinul este doar o placa de surf: un punct de sprijin delimitand doua nuante de albastru denumite arbitrar “cer” si “ocean”.

Credem ca spre abis ne putem doar “prabusi”, iar spre vazduh putem doar “zbura”, uitand ca sirenele sunt cele care ne ademenesc si nu harfele ingerilor.

Uneori avem impresia ca valurile ne duc mai departe. Ca echilibrul este tot ce ceea ce conteaza, ca unicul nostru scop este acela de a prinde valul perfect. Valul care ne va inalta deasupra celorlalti si ne va duce mai repede, mai sus, inaintea tuturor.

– Unde te grabesti?

– Spre liman…

– Hmm… ce liman este acela care nu stie a astepta?

Iar uneori cadem. Si, uitandu-ne la genunchii zdreliti, ne ridicam iar, tot mai convinsi ca doar placa de surf ne poate tine in viata. Si mergem mereu mai departe, atat de preocupati de ceea ce vrem incat uitam sa ne mai intrebam ce ne dorim cu adevarat.

Uneori uitam ca pentru a ne putea continua drumul trebuie ca mai intai sa ne (re)gasim.

– Unde spuneai ca te grabesti?

– Spre un vis de Miro, asternut peste un acoperis de Gaudi.

– Ah, care va sa zica spre liman…

(PS: Este 27 martie. La multi ani, Orlando!)

Recomandări

9 comentarii

 1. Mihaela

  La multi ani Sorine!!!! Sa fii sanatos si fericit impreuna cu cei dragi tie.
  PS. Acu am vazut pozele cu Bacardi. De juma de ora rad cu lacrimi…ce viziune artistica a avut hair-syle-istul tau. Asa tuns, Bacardi al tau aduce cu Hamude al meu. Cand l-am luat era un pufulete mic si alb…vreo doua luni am asteptat sa inceapa sa se increteasca…da’ de unde…ii crestea un par usor caramiziu…m-am dus cu el la doctor sa-mi spuna ce rasa e…mi-a zis doctoru’ sa revin peste doua luni ca acu nu stie exact ce rasa e … asta e …e al meu si e dastept foc…seamana cu mine :)))

  O zi minunata !!!

 2. La Multi Ani Sorine! 🙂
  Cat ai facut? … 25? 😀

 3. Razvan David

  La multi ani Sorine!

 4. La multi ani Sorin, sa ne (re) gasim asa cum ne dorim

 5. Cristi

  La mulţi ani, Sorine! Sănătate şi vârtute! 😉

 6. Cam tarziu dar hai sa corectam: La multi ani la toata lumea!

 7. Sorin Tudor

  Multumesc mult pentru urari! 🙂

 8. […] atunci, printre gasiri si regasiri, doua melodii. Pentru toti prietenii pe care am avut sansa sa-i am alaturi in aceste ultime noua […]

Adaugă comentariu