Gabriel Oprea, Basescu si Armagedonul

Cuprins de infrigurare, citesc astazi pe Realitatea.net:

Potrivit Jurnalului Naţional, în mass-media a fost lansat ieri un Armagedon care susţine că şeful statului urzeşte să rupă PSD şi foloseşte drept armă numirea lui Virgil Ardelean la şefia serviciului secret al Ministerului de Interne.

Pentru ca nu-mi pot da seama cum poate fi lansat un Armagedon in mass-media (atentie, vorbesc de mass-media si nu de trustul lui domnului Vantu!) dau fuga la Jurnalul National:

In mass-media a fost lansat un soi de Armagedon ce susţine că şeful statului urzeşte să rupă PSD şi foloseşte drept armă numirea lui Virgil Ardelean la şefia serviciului secret al Ministerului de Interne.

Parca este altceva, nu-i asa? Victore, se pare ca “oamenii Realitatii” chiar va iubesc! Si, pentru este marti, 13, lansez si eu un Armagedon:

iata proba video a discutiilor despre Gabriel Oprea care au avut loc astazi intre Mircea Geoana si liderii PSD.

Recomandări

2 comentarii

  1. oho.. uitasem de piesa asta… poate si pt ca nu e difuzata?

  2. Echipa de taqximetristi

    Echipa de taximetristi independenti din Bucuresti, Calarasi si alte orase, cam 50 de soferi in Bucuresti si vreo 30 in celelalte orase, toti cu studii superioare, multi pensionari si fosti ofiteri MApN, dorim sa transmitem din partea a foarte multi pasageri ai nostri multe salutari domnului Ministru al apararii, domnul general Gabriel Oprea si deasemenea d-lui Comandant Florentin Pandele! Dl general Gabriel Oprea este un mare patriot, ce se bate pt tinerii Romaniei , avind o contributie foarte mare
    in managementul formarii in institutiile militare de invatamint superior a unora dintre cei mai buni ofiteri si ofiteri-ingineri de elita din Europa ! Profesionalismul lor fiind recunoscut atit in UE cit si in NATO ! Cinste familiilor acestor copii care i-au educat cu spiritul de sacrificiu pt a Servi Patria ! Cinste acestor copii minunati ce au ales viata cazona, performanta, excelenta si disciplina din dragoste de tara si neam ! Frumos ii formeaza pe acesti tineri institutiile militare de invatamant superior si inaltul management al d-lui general Gabriel Oprea ! Adevarati Aparatori ai Patriei vor deveni ofiterii si ofiterii-ingineri de elita , cinste lor pentru dedicarea intregii lor fiinte, pentru a Servi Patria !Dl general se bate pt acesti tineri patrioti, ultrainstruiti si superprofesionisti ce se formeaza in institutiile militare de invatamant superior, ca pt fii dinsului ! Considera aceasta ca pe o mare datorie patriotica ! Un mare fiu al neamului romanesc ! Inaltul management al d-lui general Gabriel Oprea, a facut ca inalta performanta, excelenta, profesionalismul si patriotismul sa fie lege in institutiile militare de invatamint superior ! De aceea la admitere sint cite 20 de tineri pe un loc, ei si parintii lor pretuind foarte mult aceste institutii!( stim pt ca doar noi le caram famiile candidatilor cu taxiurile ! ) In viitoarea campanie
    electorala bazati-va pe noi ! Pt dvs d-le general ne vom bate precum leii ! Noi nu sintem microbisti, dar tinem la dl general Gabriel Oprea precum microbistii la echipa favorita, aceasta pt ca am observat inaltul management al domnului general Gabriel Oprea si consideram ca in viitor copii nostri care sint studenti la buget la fara taxa si cu burse de merit, vor trai mai bine sub matricea manageriala implementata de catre dl general Gabriel Oprea ! Copii nostri invata de la sar capacele in timpul anului universitar pt a fi integralisti si pt a-si pastra bursele de merit, iar in vacanta
    de vara muncesc cu noi pe terenul ce-l avem pt obtinerea legumelor si vinzarea lor. Sa traiti d-le general Gabriel Oprea ! Mare fiu al neamului romanesc !

Adaugă comentariu