Felix Tataru via Omar Hayssam

Mugur Ciuvica afirma ca “o buna parte din banii primiti de Felix Tataru de la Omar Hayssam nu se regasesc in contabilitatea GMP Advertising”:

Din cele 7,3 miliarde lei pe care Bucovina Enterprises SRL i-a platit GMP pentru “servicii de publicitate”, firma lui Felix Tataru a inregistrat in contabilitate doar 5 miliarde. (…)Situatia tranzactiilor financiare dintre Omar Hayssam si Felix Tatataru este similara cu cea din cazul transferurilor de fotbalisti: in contabilitatea firmei lui Hayssam apare ca fiind platita o suma mult mai mare decit se regaseste in contabilitatea firmei lui Tataru.

Cu toate acestea, in cazul afacerii GMP – Bucovina, Sebastian Bodu nu a mai sesizat pe nimeni, multumindu-se cu un control ridicol care sa incerce sa justifice banii incasati de Tataru de la Hayssam.

Intre timp, Sebastian Bodu a devenit el insusi client al GMP Advertising. Firma lui Felix Tataru s-a ocupat de campania electoarala a Partidului Democrat pentru alegerile europene, in urma careia fostul sef al ANAF a devenit europarlamentar“.

Mai multe detalii aici.

Recomandări

Un comentariu

  1. Cristi

    Mda, iar s-au scapat serviciile pe saitu lui Ciuvica. E curios cum un om arestat pe vremea pesedeului pare a le face acum servicii.
    De fapt nu e ciudat. Mai tineti minte un bataios sef de liga studentilor cu nume… miraculos? A ajuns la 0tv dintr-o intamplare, s-a grabit sa se certe cu baietii tari din apr (unii dintre ei ajunsi bine-mersi, ministri in guvernul de azi).

Adaugă comentariu