Fara cuvinte: Facultatea de Litere

Nu am pretentia ca sunt o persoana cunoscuta. Cred insa ca blogul meu spune destul de clar cine sunt. Adica, domeniul este sorintudor.ro. Iar in header scrie clar: Sorin Tudor. Elemente suficiente, zic eu, pentru a-ti da seama ca ma numesc chiar asa: Sorin Tudor. Iar daca, intamplator, ai curiozitatea de a accesa rubrica Despre mine, poti zari si doua imagini care sa adauge macar un element de identificare in plus: sunt barbat.

Ca socoteala din targ nu se potriveste cu socoteala de acasa avea sa-mi dovedeasca – atentie!!! – o studenta la Facultatea de Litere…

Da, studenta la Facultatea de Litere! Mai mult, “aproape absolventa”. Dumnezeule, oare la facultatea cu pricina ii invata doar literele, formularea cuvintelor urmand sa fie invatata in perioada masteratului?

In sfarsit. Cum nu fac parte dintre barbatii care gasesc ca e un compliment sa li se spuna “k sunt femeia perfecta”, am verificat, cu emotie in taste, cometariile de pe blog: da, intr-adevar, andra “comunicase”:

Si, pentru ca “poop” este o persoana manierata, a mai adaugat un mesaj:

Intrebare:

realizati ca Andra este o persoana care umbla libera prin lume si ca, spre ghinionul nostru, al tuturor, ar putea deveni profesoara?!

Sigur, unii dintre voi ar putea trai cu speranta ca Andra este  “o anomalie a sistemului de invatamant”. Un caz singular. Un accident. Din nefericire, nu este deloc asa…

Recomandări

31 comentarii

Adaugă comentariu