Dezvoltarea internetului romanesc si manipularea

In actuala campanie electorala, politicienii s-au ingramadit in .ro mai ceva decat, pe vremuri, activistii in vilele de la Neptun.

Toti se declara interesati de ce cred internautii; toti se declara interesati de internet. Toti declara ca au venit in internet din convingere si nu pentru manipulare.

Haideti sa le dam sansa sa demonstreze ca spun adevarul!

Bogdan Manolea, unul dintre putinii specialisti in domeniul Dreptului Tehnologiei Informatiei din Romania, lanseaza catre candidatii la europarlamentare o serie de intrebari despre “chestiunile reale” care privesc internetul romanesc.

Haideti sa sustinem initiativa lui Bogdan si sa mai dam drumul la o leapsa. O leapsa catre politicieni, in interesul dezvoltarii .ro.

Scrieti o insemnare prin intermediul careia invitati 5 politicieni sa raspunda la intrebarile lui Bogdan. Apoi dati leapsa altor 5 bloggeri care, la randul lor, vor trebui sa invite 5 politicieni sa raspunda la aceleasi intrebari si apoi sa dea leapsa, mai departe, catre alti cinci bloggeri.

Haideti sa aratam politicienilor ca manipularea nu este la moda in .ro!

Prin urmare, ii invit sa demonstreze ca le pasa de internetul romanesc si sa raspunda la intrebarile lui Bogdan Manolea pe:

Renatte Weber (PNL), Ioan Catalin Nechifor (PSD), Marian Milut (PNTCD), Viorel Arion (PLD) si Aurelian Chiriac (PD).

Sunt ultimele zile ale campaniei electorale. Sunt zilele cele mai importante. Domnilor, aratati-ne ca va pasa!

Iar leapsa catre politcieni merge mai departe spre Arhi, Bogdan, Costin, Dragos si Mircea, care, vor trebui sa o transmita catre alti cinci bloggeri si catre cinci politcieni (altii sau, in lipsa de timp, cei numiti de mine).

[Actualizare:] Pe aceeasi tema: Marius, Carmen, Diana si Masterat Politic.

Recomandări

3 comentarii

  1. […] O initiativa foarte interesanta a lui Bogdan Manolea preluata si dezvoltata de catre Sorin Tudor. […]

  2. […] November 22, 2007 by Dorina Gutu Pornind de la initiativa lui Bogdan Manolea, unul dintre specialistii romani in domeniul Dreptului Tehnologiei Informatiei, Sorin Tudor lanseaza o leapsa catre politicieni: Scrieti o insemnare prin intermediul careia invitati 5 politicieni sa raspunda la intrebarile lui Bogdan. Apoi dati leapsa altor 5 bloggeri care, la randul lor, vor trebui sa invite 5 politicieni sa raspunda la aceleasi intrebari si apoi sa dea leapsa, mai departe, catre alti cinci bloggeri. Haideti sa aratam politicienilor ca manipularea nu este la moda in .ro! […]

  3. […]  Am primit acum o saptamana o provocare de la Sorin Tudor unde mi se adresa un set de intrebari cu privire la legislatia Parlamentului European. Intrebarile au fost concepute de Bogdan Manolea. […]

Adaugă comentariu