Bloggerul Tehnocrati face ravagii in PSD

De acum, “almanahele” lui Vanghelie au un corespondent in online: bloggerul “Tehnocrati” al deputatei PSD Gabriela Cretu… Iata, pe scut, povestea sa.

Primind leapsa pe tema administratiei locale, doamna deputat raspunde si o da mai departe la alti 13 bloggeri. Iata-i pe ultimii:

Andressa, Tehnocrati, Artistu‘ si Puiu Pascu.

Dupa cum se vede din screenshot, bloggerul Tehnocrati este de gasit la adresa: http://s.technorati.com/blogulsce.blogspot.com.

Este un blogger lipsit de imaginatie, care da copy-paste la insemnarile scrise despre blogul SCE.

Nu stiu daca Tehnocrati este membru de partid, dar obsesia sa pentru PSD e clara. Sa fie el tehnocratul pe care se bazeaza planurile de guvernare ale PSD? Ticluita intrebare!

Si, cum o leapsa cere alta, intreb si eu: Dan, Darius, Piticu, Bogdan, Arhi

voi ce credeti ca va raspunde Tehnocrati referitor la administratia locala?

Recomandări

20 comentarii

 1. Mă refer la agresivitate disproporţionată faţă de o astfel de greşeală măruntă. Obsesia faţă de hiper-corectitudine rupe ritmul de dezvoltare. Nu mi se pare aşa de importantă chestia asta cu “tehnocrati”, sau cum îi spune, în nici un caz un motiv de băşcălie. Acum fiecare cu umorul său. Nu sunt eu poliţia poantelor bune.

 2. Sorin Tudor

  @ Bibliotecaru,

  1. Ai un inteles ciudat pentru cuvantul “agresivitate”, dar nu-s eu biblioteca sensurilor corecte;

  2. Pentru tine ar putea fi o greseala mica. Si pentru mine, poate, la fel. Nu insa si pentru un om politic. Daca ai sa citesti ceea ce i-am scris Gabrielei, sper ca ai sa intelegi si de ce.

 3. eu sunt convins ca si ei in PSD au glume pe care nu le inteleg decat trandafirasii, asa ca suntem keet

 4. Nu are sens să fac din asta o dispută. Mă gândesc că un om politic trebuie să-l ataci pentru un motiv politic, în rest, poate să nu ştie să se lege la şireturi, ce importanţă publică are? Această “problemă” are o implicaţie politică? Eu îmi aduc aminte de o doamnă în parlament care cerea să se aresteze RASDAQ-ul… şi nu a mai murit nimeni.

 5. […] Ce treaba are totusi tehnorati? Are mare treaba, mai ales ca il am in dashboard, ca multi altii care folosesc wordpress. Pai cum sa-i explic lui Horea asta ca am aflat despre actiunea amuzanta propusa de el chiar pe blogul meu? Nu pot, asa e? Ce sursa voi pune la insemnarea asta? Tot blogul meu? Ce vina am eu ca mi-a pus link in post, ca technorati l-a zarit si m-a anuntat? Sau sa pun ca sursa technorati, ca bloggerita (G Cretu) amintita in primul paragraf de care facea misto jumatate de blogosfera? […]

 6. @Bibliotecaru,

  1. imi spui ca o dau anonima. Ai vrea sa atasez si o poza , or what ?

  2. eu zic ca sorin tudor face bine ca-i trage de urechi pe politicienii nostri pe chestii “marunte”, pentru ca in clasa intâia desenezi bastonaşe si cerculeţe si doamna invatatoare te bate cu rigla daca nu le desenezi corect….politicienii nostri de-abia au intrat la scoala internetului, nu toti, doar unii.

 7. @ so_be_it
  Eu unul nu văd să ai la profil nici măcar numele, nu mai vorbesc de poză, vârstă, ceva personal. Ştiu despre tine că eşti din Bucureşti şi ai o adresă de email pe gmail, adică un pic anonimă. Dacă râzi de mine, e o chestie, nu am de ce să mă supăr, de ce să te caut acasă. Aşa e pe net, băşcălie. Şi eu fac băşcălie când sunt în starea de spirit necesară. E un joc nevinovat. De obicei băscălia mea este îndeajuns de fină încât să râd singur, ca prostu. Asta e. Când râzi de un om public, e însă firesc şi bărbăteşte să-ţi asumi ceea ce spui. Dacă esti un nick de pe net, nu va lua nimeni în seama ce ai de spus, chiar dacă este ceva pertinent şi benefic. Ori poate sunt şi eu demodat, un analfabet în ale internetului şi habar nu am despre “fazele astea”.
  Am să te citez un pic “eu zic ca sorin tudor face bine ca-i trage de urechi pe politicienii”. Dacă sesizezi, sunt doua nume Sorin şi Tudor. Adică s-a recomandat. Nu-i musai să fie şi numele corect, dar eu cred că da. Despre asta vorbesc aici. Întrebarea ta cu buricul nu o discut… dar semnează frate, pune-ţi poza eventual. Tu esti în avantaj, ştii o căruţa de lucruri despre un om politic, nu da din umbră cu ţeava cu boabe de orez… nu e frumos.
  Părerea mea. Tu faci cum vrei. De aceea este democraţie. Nu trebuie să te superi pe mine. Sunt nou în ale mersului pe net, şi am încă principii în ceea ce priveşte eleganţa şi bunul simţ. Poate peste un an, peste 10, voi fi altfel. Deocamdată spun şi eu ceea ce cred in măsură în care îmi este permis. Că dacă nici eu nu am fost cenzurat la mesaje… numai în blogurile PSD am o tonă de comentarii lipsă fără să fi înjurat sau altceva. Asta e, nu mă deranjează prea tare, am unde să vorbesc.

 8. @Bibliotecaru,

  1.In primul rand nu am ras de nimeni.

  2.In al doilea rand trebuie sa-ti spun un singur lucru : pe internet exista conceptul de privacy. Daca vrei sa imi afli numele si alte detalii , ti le pot da pe mail in private, bineinteles, daca doresc acest lucru. E dreptul meu sa nu stii cine sunt.
  Uite, sa-ti dau un singur exemplu : piticu.ro e unul din blogurile destul de citite , ti se pare ca la profil are atasata vreo poza sau vreo alta informatie ?

  3.De asemenea nu tine de barbatie un comentariu pe un blog. Barbatii pot fi si discreti.

  P.S. : Si nu mai polemizez cu tine pentru ca din punctul tau de vedere eu nu exist, pentru ca nu am poza.

 9. Dar la digg.com de ce nu a dat :O:O :)))))))

Adaugă comentariu