Cristian Diaconescu si Adrian Nastase

Cristian Diaconescu este candidatul PSD pentru Primaria Capitalei.

Solutie de avarie, compromis sau sacrificiu? Victorie a lui Mircea Geoana sau a grupului de la Cluj sau a lui Ion Iliescu?

In jurul acestor intrebari va curge multa cerneala. Asa cum va curge multa cerneala in jurul afirmatiilor lui Vasile Dancu conform carora Marian Vanghelie este un strateg al PSD.

Pana una, alta, PSD va continua sa fie in atentia mass-media, fapt extrem de important pentru debutul campaniei.

Ce sanse credeti ca are Cristian Diaconescu?

Si, daca astazi tot a fost ziua PSD si a intrebarilor:

credeti ca banii cheltuiti cu asa ceva sunt justificati de o strategie electorala, de teama de Adrian Nastase sau de ura fata de acesta?

Recomandări

4 comentarii

 1. Cristi

  @2: nici de ura, nici de teama, ci de… tema. e o tema (nemuritoare) de atac de campanie. s-ar putea ca banii cheltuiti pe site-ul respectiv sa merite (remember campania online de la Primarie). sa vedem, deocamdata saitul respectiv face incalzirea pe marginea terenului.

  @1: eu as intreba: “ce sanse credeti ca sunt ca 20% dintre bucuresteni sa voteze la Primarie?”. Cristian Diaconescu da foarte bine pe ecran. Atat de bine, incat a fost surghiunuit intr-o batalie sumbra, pe teren mlastinos… Probabil sa vada si el “ca nu-i ca-n filmele cu ninja”.

 2. Semantic

  In schimb, are sanse mari, dupa modelul Geoana (pierzi la primarie, castigi la partid ) sa devina macar seful PSD, hehehehe, scuze, nu ma pot abtine…

 3. are sanse sa intre in turul 2 daca nu-l saboteaza Oprescu. vad ca prea multi bucuresteni au ajuns PSDisti spre rusinea lor. Nu sunt insa sigur cine are mai multe sanse de a castiga duelul final, campania asta va fi foarte interesanta prin impredictibilitate, va depinde de jocul electoral si scandalurile regizate.

  p.s. domn Sorin, multumim de manualul de campanie, desi ar fi fost si mai tare daca ati fi obtinut drepturile sa-l traduceti in romana
  😀

Adaugă comentariu