Circuitul banilor in campania electorala

Despre smecheriile ieftine ale lui Cozmin Gusa am mai scris.

Interesant este ca dupa liftingul aplicat site-ului de campanie, Gusa face public faptul ca si-a inceput campania electorala inainte de termenul legal. O sfidare a legii in cel mai tovarasesc stil cu putinta.

(Si daca tot vorbim de noua imagine a site-ului: sunt acolo cateva poante dragute marca Naumovici (totusi, parca avand un aer prea comercial), dar in rest, mie site-ul mi se pare tern. Voua cum vi se pare? Si, da, pe site este sigla aceea respinsa de BEC.)

Revenind: vorbeam aici despre concertele prin intermediul carora Cozmin Gusa spera sa obtina cateva voturi de la pensionari. Acum priviti cu atentie afisul concertelor.

Gusa pensionari

Cu alte cuvinte, ONG-ul la care Cozmin Gusa este presedinte, impreuna cu “domnul Cozmin Gusa”, organizeaza un eveniment pentru pensionari. De ce asa? Pentru ca bani curg mai lin de la un ONG decat de la un partid. Si pentru ca, daca ar fi trecut pe afis PIN in loc de Initiativa 2003, poate ar fi intrebat cineva de ce nu canta si Lavinia Sandru.

Recomandări

2 comentarii

 1. Cristi

  Sorin, asta chiar nu e mare chestie, pe bune.
  Grav e “ca campania” electorala a inceput din toamna trecuta, cand au fost marite pensiile. Acum incepe sa ne arda la buzunare, cresc ratele la banci, iar pensionarii (TOT!!!) nu pricep ca pensiile s-au marit din bani de hartie (link aici: http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-2763677-pensionarii-protesteaza-astazi-guvern.htm).
  Mai urmeaza si o marire fabuloasa de salarii in invatamant si vom deveni milardari in RON in 2-3 ani.
  In modul asta, politicianul roman inventeaza finantarea campaniei electorale din banii nostri. Iar noi, drept multumire, ar trebui sa-i mai si votam.
  Totusi, nu pricep un lucru: de sa iti doresti sa devii mare administrator peste un CAP falimentar (a carui utilaje au fost deja vandute la fier vechi si a carui teren e deja dat).

 2. […] pentru ca lumea incepe sa isi aduca aminte de regulile astea doar inainte de campania oficiala. Cum se intampla si zilele astea. Brusc toata lumea e cu ochii crapati, nu cumva sa isi faca cineva campanie pana pe 2 mai, cand primim dreptul sa ne bulucim sa facem […]

Adaugă comentariu