Bogdan Teodorescu a demisionat

In urma unui sondaj realizat de Data Media care il plasa pe Mircea Geoana cu un procentaj urias la capitolul incredere, Bogdan Teodorescu a demisionat:

Confirm ca mi-am dat azi demisia. Nu vreau s-o corelez cu nici un eveniment, as vrea sa ma intelegeti. (mai multe detalii aici)

De remarcat intepatura aplicata de trustul Realitatea “colegilor” din trustul Media Pro:

Mircea Geoana nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta rezultatele sondajului Data Media. De mentionat ca Mircea Geoana este nasul de cununie al lui Adrian Sirbu, patronul trustului Pro. (link)

Subtil, nu-i asa? ­čśë

Recomand─âri

5 comentarii

 1. Ce-mi plac mie sondajele astea… de incredere maxima.

  Iar despre ‘colegi’ nu cred ca pe afara sa fie altfel, chiar daca intepaturile sunt putin mai la un alt nivel si pe subiecte mai serioase decat palinca, caltabosi sau cununii…(prietenii stie de ce)

 2. Semantic

  Destul de neclar acest act. In treacat fie spus, nu am fost prea entuzismat de ce producea institutul in materie de analize libere la publicat si nici nu prea sunt mare fan Teodorescu.

 3. Iertati-ma, dar ceea ce nu prea inteleg eu este saracacirea calitativa constanta a blogurilor, inceputa cu Ciutacu, continuata cu Dan Andronic si, se pare, prezenta si pe aici… Ce fel de posturi sunt acestea care descriu un fapt, pe care toti il stim din presa cu tot cu dedesubturi? S-a molipsit toata lumea de la zoso.ro care punea pe site comunicatele mediafax si atat? Pana si el s-a dezghetat si emite acum pareri personale despre ceea ce afla. Pe cand si pe blogurile acestea cu importanta?
  ­čÖü

 4. Sorin Tudor

  @ Shiva,

  Pe aceast blog, din cand in cand, sunt subliniate sau anuntate (nu toata lumea are timp sa citeasca editiile online), “intamplari” reflectate in mass-media.

  Nu am de ce sa te iert pentru ceea ce “nu prea intelegi”. Pot insa sa-ti dau doua sfaturi:

  1. cand “nu prea intelegi”, abtine-te de la comentarii offtopic;

  2. daca tot intelegi, nu e nevoie sa vizitezi acest blog; te poti rezuma doar la bloguri pe care le intelegi.

Adaug─â comentariu