Bloggerii vs. Mircea Geoana

Admir initiativa lui Mircea Geoana de a-si face blog. Si, in acelasi timp, sunt uluit de stangacia sa in a-l folosi. Posturi interminabile, politicianist-ieftine, lipsite de substanta sau de curajul afirmatiilor asumate.

Blogul nu este doar o palnie in care sa torni acuze. Asa cum nu este un spatiu pentru mesaje populist-manipulatoare.

Momentan, Mircea Geoana nu a intels aceste lucruri. Iar bloggerii au reactionat prin linking. Rezultatul se vede aici. Si se vede si in screenshot-ul de mai jos.

Intre timp, Traian Basescu isi relanseaza site-ul, transformand in forum ceea ce parea o incercare de blog. Iar Cozmin Gusa isi incepe, mult prea timid, aventura in blogosfera.

Recomandări

3 comentarii

  1. […] Meanwhile, Sorin notices some of the problems Mircea Geoana is facing on the blogs. […]

  2. […] Aveti aici un post interesant pe blogul lui Sorin Tudor … […]

  3. adrian cosmescu

    geoana nu este nici primul si nici ultimul politician care isi foloseste blogul pentru campanie cu mesaje politicianiste si populiste, eu nu sunt psd-ist, dar am suferit mult in ultimul timp de pe urma unor fapte si masuri ale lui basescu incat sincer, mi-asi dori sa castige geoana sau antonescu, momentan nu pot sa fac mai nimic, decat sa scriu articole pe diverse forumuri antibasescu si , din cand in cand sa ma cac cu diaree verbala la procetatean@presidency.ro

Adaugă comentariu