Basescu online: cresteri modeste si confirmari INSOMAR

Desi astazi, la ora 11, Basescu.ro se afla pe primul loc in topul cresterilor saptamanale din categoria Politica din Trafic.ro (+ 18.174 vizitatori) si chiar daca a urcat de pe locul 25 pana pe locul 3 in clasamentul categoriei, site-ul presedintelui a inregistrat, pana in prezent, cresteri mai mult decat modeste.

Modeste in raport cu ce? In raport cu cresterile din campania pentru suspendarea presedintelui, de exemplu. Astfel, Basescu.ro a crescut de la 332 de vizitatori unici inregistrati luni, 12 noiembrie, la 4.455 vizitatori inregistrati luni, 19 noiembrie.

O crestere spectaculoasa, insa, comparata cu cei 19.450 de vizitatori unici inregistrati in data 17 mai, spectaculosul isi pierde stralucirea si devine, mai degraba, modest. Iar situatia este asemanatoare si in cazul compararii cresterilor saptamanale.

Mai mult, rezultatele sondajului INSOMAR care indica faptul ca “romanii considera alegerile pentru Parlamentul European mai importante decat uninominalul” sunt confirmate si de cautarile prin care romanii au ajuns in site-urile monitorizate de Trafic.ro. Astfel, folosind Trafic.ro Tools obtinem un total de 976 de cautari pentru cuvantul cheie “uninominal”, fata de 1.597 cautari pentru cuvantul cheie “europarlamentare.

Uninominal Europarlamentare

Si, vorbind despre Basescu.ro: astazi, la ora 12, eram anuntati ca pe forum sunt postate 90.095 mesaje. Despre mesajele care se puteau citi acum un timp am vorbit aici. Un exemplu de ce se poate citi acum, aveti aici.

Recomandări

Adaugă comentariu