Adrian Nastase: surprizele vin online

In ziua in care Adrian Nastase sarbatoreste un an de la lansarea blogului, Camera Deputatilor a publicat pe pagina de internet a institutiei toate probele stranse timp de trei ani de DNA in dosarele care il privesc.

Despre blogul lui Adrian Nastase

In anul care a trecut, blogul ( ii multumesc, inca o data, lui Darius pentru cadoul pe care mi l-a oferit) a fost accesat de 1.222.515 ori. Numarul comentariilor a depasit 27.300. Iar acesta este postul meu cu numarul 500.

Despre dosarele lui Adrian Nastase

Facilităţile pe care Adrian Năstase le-ar fi primit drept mită în perioada în care era premier sunt scoase la lumină în referatului trimis Parlamentului de către DNA. Toate probele strânse timp de trei ani de DNA în dosarele lui Năstase ar putea fi declarate nule, după ce Camera Deputaţilor le-a publicat pe pagina de internet a instituţiei. DNA reclamă o gravă eroare în această situaţie. (Realitatea.net)

[Actualizare:] Referatul intocmit de DNA pe numele lui Miron Mitrea a fost facut public.

Recomandări

15 comentarii

 1. fata de pe...trecere

  Pina la ora asta, nimeni nu spune clar daca ancheta e compromisa sau nu. Eu sper ca procurorii au trimis chestiile “usurele” parlamentului, iar cele “beton” le-au pastrat.Oricum, cei din comisia juridica sint intr-o postura comica. Se vede cu ochiul liber ca aveau motive sa avizeze urmarirea penala.
  Oricum, justitia e in cea mai mare criza de dupa 1989. Principiul separatiei puterilor in stat a fost calcat in picioare si mai nimeni nu protesteaza. Au ajuns niste parlamentari sa judece alti parlamentari.

  Dle Tudor, cit despre disputa de mai sus, o fi vina mea. N-am fost de la inceputul “filmului”. Am luat de bune ce a spus “recenzorul”. 🙂

 2. E noi sa fim sanatosi, iar Nastase sa-si vada in continuare de blogul lui. Trebuie apreciat ca totusi si-a dat silinta si a scris spre deosebire de altii care si-au facut blog doar in campania electorala.

 3. Presimtirea mea este ca Nastase isi pregateste reintrarea basma curata pe scena politica si obtinerea sefiei PSD, ceea ce i-ar aduce si nominalizarea drept candidat la presedintie in toamna lui 2009. @Danielu – de aici rabdarea minutioasa cu care si-a intretinut blog-ul; ca sa castige, are nevoie nu numai de electoratul PSD traditional (neutilizator de bloguri si alte minuni moderne)

 4. Cristi

  Nu e nicio surpriza. In planul imaginii interne ar putea avea un efect bun, daca va mobiliza un anumit segment de electorat – in cazul in care va fi exploatata aceasta actiune. Segmentul electoral care voteaza la stanga e ocupat cu statul la cozi la compensate si nici nu are educatia care sa ii permita o intelegere a acestei situatii (daca imi aduc aminte, acum cativa ani buni s-a descoperit in urma unor studii ca boborul habar n-are ce-i ala parlament, guvern, presedinte, judecatori si ce cauta ei in viata lor).

  Cat priveste imaginea externa, banuiesc ca atat politicienii, cat si oamenii de afaceri straini care vreau (unii au vrut, s-au mutat in Ungaria, felicitari Mercedes!) sa investeasca in Romania vor face comparatii cu tara lui Mugabe, unde conceptul “the rule of law” este doar o sintagma intraductibila din complicata limba engleza.

Adaugă comentariu