Gigi Becali si sustinatorii Domnului

E “pro”, are (inca) pagini “in constructie” si e minunat! Doamnelor si domnilor, din adancurile online-ului romanesc ProBecali.ro!

“Clubul ProBecali a fost infiintat din dorinta puternica de a face o Romanie mai buna In Frunte cu Domnul Presedinte George Becali, singurul om care este demn sa ne conduca si sa schimbe in Bine Aceasta Tara, care de-a lungul anilor a fost si este condusa de o clasa politica expirata care se ghideaza dupa principii comuniste, unde interesele personale sunt puse inaintea intereselor poporului Roman.”

Si, in continuare:

“De ce Domnul Presedinte George Becali este singurul Roman care a ajutat zeci de mii de romani ? De ce Domnul Becali nu a furat Tara aceasta ci din Contra a construit sate, biserici, a ajutat bolnavi fara de sperante, etc.”

Iar daca nici acum nu sunteti convinsi, cititi unul din fragmentele mele preferate din Termeni si conditii:

“Clubul ProBecali sau site-ul www.probecali.ro nu poate fi dat in Judecata sub nici o forma pentru informatii sau propagande de promovare a domnului Presedinte George Becali. Utilizatorii acestui site nu au voie sa denigreze imaginea lui sub nici o forma precum nici a domnului Presedinte George Becali sau a clubului ProBecali.ProBecali isi rezerva dreptul de a modifica si completa aceste reguli in orice moment.”

Esti pro? Cu Domnul inainte!

Recomandări

8 comentarii

  1. Dumnezeu sa ne pazeasca!

  2. Au inregistrat si ei ce domeniu au gasit liber. prostbecali.ro era luat de Copos sau de Borcea

  3. Ion

    Vizitatorii sa iasa si totul e Pro :))

  4. stie cineva unde e Ambasada Republicii Populare Congo?

  5. Oaaa, ma intrebam unde a disparut scriitorul de discursuri a lui Vadim….iata deci raspunsul

  6. claudiu

    bai , dar mai bine ii statea cu mustata, lol.

  7. Cristi

    Hahaha, mie mi-au placut ‘termenii si conditiile’. mmmeeee!!!

  8. unui presedinte al romaniei ales si de fapt reales democratric nu te poti adresa decat cu apeletivul ,,…excelentei sale domnul presedinte al romaniei domnul traian basescu….unui om sfant si curat la suflet care a descretit fruntile multor romani obiditi de jeguri si gunoaie, nu i te poti adresa decat cu apelativul ,…excelentei sale domnuloui presedinte george becali,…anvatati modul de adresare cu respect valabil la nivel general an viata dar an modexpres special la personalitati ca cele an discutie mai sus,…sic volo nihil sine deo…

Adaugă comentariu