Deschide-ti un magazin virtual!

Premiera pe piata online: incepand cu luna martie, utilizatorii OKazii.ro au posibilitatea de a-si dezvolta afacerile prin intermediul unor magazine personalizate.

Oferind facilitati de design si personalizare, magazinele OKazii.ro permit o promovare mai eficienta a produsele si un acces mai rapid al cumparatorilor la aceste produse.

La inceputul saptamanii viitoare, magazinele OKazii.ro vor intra in faza de testare publica, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza si experimenta noile lor facilitati.

Recomandări

6 comentarii

 1. Deci un fel de “talcioc” ON-LINE!
  :))

 2. Nice. Ideea a fost facuta de Ebay dupa ce a fost luata de la Amazon. Partea buna e ca Ebay acum foloseste aceste magazine pt webmasteri, e unul din motoarele bune de indexare si castigare trafic.
  vezi si la
  http://www.underclick.ro/articol-396-Cresterea_traficului_pe_site.html

  ma mir ca au asteptat pana acum cu acest feature si daca vrei am o lista intreaga de tooluri noi care le pot implementa

 3. .. si pe langa toate de mai sus, arata bine! 😉

 4. Nu stiu ce sa cred,si va fi evaziune fiscala? daca era vorba de un targ (un produs) nu erau probleme dar acum ar trebuie sa elibereze factura bon fiscal garantie!

 5. […] Mare vâlvă mare săptămâna ce-a trecut. Okazii.ro lansează un nou serviciu pentru utilizatorii săi: posibilitatea de a-şi face propriul “magazin online”. Toate bune şi frumoase, felicitării Okazii pentru noul serviciu oferit. […]

 6. kingobeer

  Teapa… ce oameni au ajuns si cei de la Netbridge. E de-a dreptul trist!

Adaugă comentariu