Tariceanu, liderul

In timp ce Crin Antonescu pare ocupat cu atacarea pipitelor, Calin Popescu Tariceanu incepe sa se comporte ca un adevarat lider de partid:

De ce dau în judecată guvernul Boc

1. Impozitul forfetar este o măsură discriminatorie – discriminînd între firmele care reuşesc să facă profit şi cele care au pierderi. Prin introducerea impozitului forfetar, guvernul Boc a realizat o dublă impozitare. Dacă ai profit, plăteşti 16%. Dacă eşti pe pierdere, în loc să te ajutăm, îşi introducem o nouă taxă – impozitul forfetar.
2. Impozitul forfetar este o recunoaştere a faptului că actuala Putere este incapabilă să pună în aplicare legea. Guvernul Boc recunoaşte că nu îi poate găsi pe “vinovaţi”, aşa că îi pedepseşte pe toţi.
3. Impozitul forfetar este un război declarat clasei de mijloc, încă în formare, din România. Este de ajuns să ne uităm la faptul că peste 14.000 de firme şi-au suspendat activitatea după introducerea acestui impozit.

Recomandări

3 comentarii

  1. Tatiana

    Seful staffului este Catalin Harnagea. El este interfata cu Patriciu el supervizeaza tot, de la cine intra in sediu pina la cine primeste parola de internet.

    Tot Harnagea a “pus o pila” la incredintarea serviciului de ridicare a masinilor parcate neregulamentar in sectorul 1, firmei CFR Transauto, proprietatea familiei controversatului om de afaceri Florian Walter (fost Busca), cumatrul fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea. Prin Icar Business, Harnagea a participat alaturi de firmele patronilor celebrului restaurant Golden Blitz la “afacerea Fly Taxi”, care a castigat licitatia de servicii de taximetrie cu Aeroportul Otopeni (pe timpul lui Mitrea). Unul dintre asociatii lui Besciu si Harnagea in “Fly Taxi” era Sergiu Vladimir Ionescu, fost consilier al ministrului Mitrea. Regasim în aceasta firma (prin societatea WEST TOUR 98, firma cu sediul în Bucuresti, care se ocupa cu transportul de calatori) trei personaje care apar în mai toate firmele omului de afaceri Alexandru Bittner. Este vorba de Mihnea Gabriel Lucov, Ion Petre si Dorin Cocos.

    Deci pina la urma este ADEVARAT ! Prin duetul Harnagea-Vlad Rosca, Bittner si-a bagat coada in PNL ! Problema care se pune este: cind il vor trada acestia pe Crin Antonescu pentru …..

    trendul imaginii lui crin e f misto reflectat de pozitia statica a personajelor din poza ta. static! ideea de stat pe loc, de batucit; dar eu cred ca e mai putin important cati consilieri are crin; ca doi sau 20… eu am alta nelamurire: la cum da cu oistea in gard (probabil sfatuit de ei), ii plateste?

    In Icar Business este asociat si DM !

  2. @Tatiana care e legatura cu postul de mai sus?
    Sorin, sunt clar doi poli de putere in PNL. Daca Crin antonescu va ajunge Presedinte, Tariceanu ajunge presedintele liberalilor. la fel si daca nu ajunge…
    parerea mea

  3. @Tatiana
    Nici eu nu vad care e legatura dintre toate detaliile mai mult sau mai putin verificabile despre afaceri si postul initial.

    E trist cum domnul Antonescu isi strica potentialul de imagine cu tot felul de comentarii neinspirate si aparitii pe la emisiuni unde este “desfiintat” de jurnalisti.

    Totusi cine il sfatuieste cand vine vorba de chestiile astea?

Adaugă comentariu