Daca i-am alege dupa bloguri?

Da, chiar asa, ce ar fi daca am alege sa stampilam buletinele de vot doar dupa ce reusesc politicienii sa ne transmita prin intermediul blogurilor?

Calin Popescu Tariceanu:

Am avut din nou confirmarea că Mircea Geoană fie nu înţelege nimic, fie se preface că nu înţelege. (…)Noi, liberalii, avem soluţii pentru viitorul României, soluţii cu argumente concrete, pe care le-am dezbătut astăzi cu studenţii de la ASE. Soluţii pe care deja le punem în aplicare.

Probabil sunt eu carcotas: daca solutiile sunt deja puse in aplicare, de ce le mai dezbati? Si daca deja le aplici, cum de le numesti “solutii pentru viitor”?

Mircea Geoana:

Tara noastra are nevoie de schimbare, dar aceasta schimbare, dragii mei, poate avea loc doar in masura in care cu totii vom avea curajul sa schimbam Romania din temelii, astfel incat sa devina din Romania lor Romania noastra, a tuturor.

Si – chiar trecand peste mirarea nascuta de limbajul incredibil de lemnos – iar sunt carcotas: prin “tuturor” se intelege doar PSD sau PSD+PC?

Elena Udrea:

Dacă pierde fotoliul de premier, Geoană pierde probabil şi preşedinţia PSD, lucru profeţit dealtfel de înţelepţii partidului. Tensiunea a început să-i joace feste tânărului Geoană, acesta arătând public că e tot mai preocupat ca nu cumva epitetele care i-au fost atribuite de bătrânul Iliescu să fie patentate de electorat.

Si, din nou sunt carcotas: doamna Udrea afirma ca in PSD se gasesc “intelepti” si ca Geoana este “tanar”. Oare asta e rau?! In plus, cum ar putea fi niste epitete care ii apartin lui Ion Iliescu sa fie patentate de electorat?

Chiar asa: daca ar fi sa alegeti “dupa bloguri”, pe cine ati stampila?

Recomandări

4 comentarii

  1. Ce-ar fi daca nu i-am vota pe cei care nici macar nu se incumeta sa incerce blogul?

    Blogul nu e o fita de marketing electoral, decat daca vrem sa-l privim asa. Din punctul meu de vedere e un canal de comunicare fara costuri si extrem de democratic. Daca am scoate folia de fita a blogului, cum am numi reticienta politicienilor in a-l folosi?

    A, si daca ar fi sa analizam doar blogurile si deschiderea catre dialogul democratic, as vota-o pe Elena Udrea 🙂

  2. Sorin Tudor

    @ Dragos,

    Excelenta ideea! Merita o insemnare noua! 🙂

  3. […] Dragos vine cu o idee excelenta: Ce-ar fi daca nu i-am vota pe cei care nici macar nu se incumeta sa incerce […]

  4. eu cred ca blogurile parlamentarilor sunt inutile. sunt doar de fitze. cu exceptia Bucurestiului … restul sunt doar niste chesti facute pentru ca e la moda … ca asa le-a spus un consilier personal.
    Eu ma gandesc la provincie unde un colegiu inseamna 2-3 cartiere … oare cati oameni din colegiul respectiv citesc acel blog?

    Si daca ar fi sa votez dupa blog … as vota cu Diana Tusa (un politician care isi scrie singura posturile)

Adaugă comentariu