Viata ca o coada

Viata este uneori ironica. Ok, hai sa nu generalizez: viata mea este uneori ironica. Asa se face ca, zilele trecute, gratie unui lant cauzal mai mult decat hazliu, in inbox-ul personal a aterizat intrebarea unei jurnaliste de la Adevarul.

Adevarul este ca nu i-am raspuns. Nu, nu din rautate. Ci doar din pricina ca: a) am descoperit e-misiva prea tarziu (I know, my bad…); b) intrebarea parea cu mult prea subtila pentru mine:

Cine sunt utilizatorii romani de retele de socializare online si ce-i motiveaza sa le foloseasca – flirtul, agatatul, sau mai mult decat atat?

Si cum o intrebare nu vine niciodata nici singura, nici de capul ei, zilele care au urmat am fost hartuit de forte malefice: oriunde m-as fi aflat – pe strada, in restaurant, in locuri de fumat special amenjate sau birouri – voci suave de domnite se insinuau spre timpanele mele cu idei repetitive (dar fixe) privind cuplarea si acuplarea virtuala.

Totul a culminat astazi cand, in neasemuitul parc din apropierea casei, doua rollerite mi-au evitat milimetric (aproape) cainele din dotare – multumesc, generoaselor! -, lasand in urma lor un iz de parfum lugubru si un crampei de discutie pe masura:

… aia pun si ei pe site ce ii pasioneaza si ce cauta si, gata, ti-ai gasit perechea…

Oh, my Godgrinnn! grinnn! – trebuie sa fie ceva in toata povestea asta! Ceva neaparat sensibil. Asa ca, luandu-mi viata in maini si tastatura in brate (sau invers?!), am stat la sueta cu google. Si am aflat ca:

Femeile sunt mai inteligente emotional decat barbatii;

Femeile cu fundul bombat si talia subtire sunt inteligente;

Femeile inteligente sunt nefericite in pat.

O concluzie grabita ar fi aceea ca barbatii cu fundul plat si talia groasa sunt inteligenti emotional. Iar o concluzie mai elaborata ar fi ca femeile mai inteligente decat barbatii sunt nefericite in pat. O dilema de care tot google m-a scapat:

Aveti nevoie de iubire? Priviti-va cainele in ochi!

Vrand, nevrand, mi-am privit cainele in ochi. Iar cainele a inceput sa dea din coada.

Recomandări

2 comentarii

  1. Clipul din “La vita e bella” mi se pare cel mai bun raspuns la tot

  2. – Femeile sunt mai inteligente emotional decat barbatii;
    asta s-ar traduce (la mine in creier, nu am pretentii de universalitate) in “femeile sunt mai emotionale decat barbatii” – ceea ce este un fel de definitie pentru femeie
    – Femeile cu fundul bombat si talia subtire sunt inteligente;
    astazi ma voi ocupa exclusiv cu verificarea acestui adevar :p

    Despre cea de-a treia afirmatie din calup prefer sa nu zic nimic.

Adaugă comentariu