Vanghelie, strategul care este

Ca simplu elector de Bucuresti nu pot sa nu zambesc privind strategia lui Vanghelie:

daca acum patru ani a castigat sectorul 5 jucandu-se de-a independentul, astazi incearca sa castige acelasi sector jucandu-se de-a razvratitul.

O gaselnita care s-ar putea dovedi eficienta de vreme ce voturile lui Vanghelie vor veni, in linii mari, de la acelasi public ca acum patru ani. In plus, dupa cum spune si Sebastian Bodu,

70% sunt dezinteresati, nemultumiti, nehotarati, sictiriti, obositi, dezgustati s.a.m.d.

iar “simfonia vangheliana” vine sa le intareasca increderea in croitorasul cel viteaz.

Moment in care, nestiind daca independentul Oprescu l-a copiat de la independentul Vanghelie si nici daca razvratitul Vanghelie l-a copiat pe razvratitul Oprescu (mde, vesnica problema cu oul si gaina), stau si ma intreb:

oare de ce nu-i strange Sebastian Bodu la o “sedinta” pe liderii de opinie zonali – aia care coboara din Mercedes tinand punga cu semnite in mana de care le atarna bratara de aur – pentru a-i convinge sa scoata oamenii la urne?

Asa, sa-i faca lui Vanghelie o surpriza, iar locuitorilor din sectorul 5 un cadou.

Recomandări

4 comentarii

 1. din pacate acesti lideri de opinie zonali fac trafic cu voturile “simpatizantilor” lor. acuma nu vreau sa vorbesc despre cine cumpara sau a cumparat voturi dar cu siguranta pot sa spun ca noi nu o facem. asta e. electoratul celalalt, care nu isi vinde votul, reprezinta 80% din votantii sectorului (da, astea sunt cifrele reale). sau, ca sa citez din clasici, nu pot ei fura cat putem noi vota. sa vedem daca se adevereste si pe 15 iunie, adica daca vor iesi la vot sau vor abandona sectorul pentru inca nu-stiu-cate mandate cu care este in frunte

 2. Sorin Tudor

  @ Sebastian Bodu,

  Sa fie precum spui si sa demonstrezi ca, in tara Mioritei, se poate trece puntea si fara sa te infratesti cu Necuratul!

 3. Un Anonim Binevoitor

  Stimate Domnule Bodu,
  Sunt una dintre cele care, impreuna cu familia, v-am votat pentru Primaria sectorului 5. Votez de 8 ani sperand intr-o schimbare, si vad ca aceasta nu se mai intampla! Cel putin aici, in fieful lui Vanghelie.
  Pentru a nu se considera ca urmaresc vreun avantaj sau vreun beneficiu de pe urma dezvaluirii simpatiilor mele politice, nu-mi voi da numele. Doar vreau sa va asigur de buna mea credinta!
  Am inteles de ce atatia ani Vanghelie a iesit din primul tur primar, si probabil, s-ar fi intamplat si de data aceasta: masa electorala a lui Vanghelie sunt tiganii si apartinatorii persoanelor cu handicapuri grave din acest sector, care apartin tot acestei etnii. Si vorbesc in cunostinta de cauza, caci si eu, la randul meu, desi nu sunt de etnie tiganeasca, sunt mamica unui baietel ce sufera de autism.
  Lunar, primaria ofera ajutoare banesti sau bonuri valorice, valoarea ajutorului nefiind niciodata mai mica de 900 ron. Din anul 2001, de cand sunt in evidentele primariei cu baiatul meu, doar de 2 ori am primit acest ajutor: o data 2000 ron, la un Craciun, si la un alt Craciun bonuri valorice in valoare de 900 ron, care, ulterior, mi-au fost impozitate din salariul de asistent personal, si am avut retineri de cca 30 ron, timp de 3 luni.
  Eu stiu ca doar bancnotele se impoziteaza, bonurile valorice nu!
  In fiecare luna, tiganii sunt aproape mutati cu totul in fata primariei, asteptand ajutoarele acestea pe care Vanghelie cu prisosinta le ofera acestor tigani, care imediat umplu carciumile, bucurosi de cadourile generosului nostru Vanghelie.
  Nu astept ajutoarele primarului, caci nu cer de pomana nimanui! Dar parca e revoltator sa vezi cum, in 5-6 ani de zile unii apartinatori ai persoanelor cu handicap grav primesc ajutoare consistente lunar, iar altii doar de 2 ori, sau niciodata, in toata aceasta perioada. Ca sa nu mai spun de campania pe care Vanghelie si-o face prin reprezentanti, prin fata blocurilor din sectorul 5, prin diversi agramati si colorati ca si el…
  Mi-e sila si mi-e greata ca un astfel de om imi reprezinta interesele la nivel local…
  As fi in stare sa va donez salariul meu pe 5 ani (in valoare de 340 ron, cu toate ca minimul pe economie, cu care sunt platiti asistentii personali, are alta valoare), ca sa va ajut sa va faceti campania de asa natura incat sa castigati la al doilea tur de scrutin…V-am facut campanie intre toti vecinii si cunostintele mele din acest sector, si cum avem spirit civic, sa fiti sigur ca ne vom exercita dreptul la vot…Faceti orice sa-l opriti pe acest Vanghelie sa mai ajunga in fotoliul de primar, va implor! Fraudati alegerile, daca e cazul, si o sa-mi asum riscul ca v-am instigat la o infractiune!
  Nu mai putem suporta umilinta si aroganta functionarilor din primarie, ca sa nu mai spun ca de 3 ani ma chinui sa intru in audienta la Vanghelie, pentru alte motive decat cele legate de bani, si inca n-am reusit sa-l gasesc vreodata in primarie…
  Poate e mai bine ca nu l-am gasit, caci la stilul extrem de corect la care vorbeste limba romana, cu siguranta nu m-as fi inteles cu el!
  Mult, mult, mult succes in turul 2, Domnule Bodu!

 4. DE FAPT CE VRETI VOI ? SUNTETI OFTICOSI SI INVIDIOSI PE DL. PRIMAR DANIEL MARIAN VANGHELIE ,, CE VA DOARE SUNTETI SUPARATI PE CINEVA DIN PRIMARIA SECT.5.
  VREAU SA VA SPUN CEVA; BODU ACEST OM KELIOS DE LA P.D.L. , HABAR NU AVEA UNDE ESTE STRADA PINGARATI SI A ZIS URMATOARELE CUVINTE; IA UITE BA CITI CIOROI, CE FACEM CU ASTIA ? raspuns din partea unui sclav ; lasa sefu ca ii arajam noi cind o sa venim la primarie. SI CE SA INTIMPLAT ? BODU-BEKEANU-BANU TOTI AU PIERDUT SI VOR PIERDE TOTI CANDIDATI CARE HABAR NU AU DE CETATENI SECT.5 BUCURESTI, ASTA ESTE VA OFTICATI RAU DE TOT
  CEL MAI BUN PRIMAR 1—-DANIEL MARIAN VANGHELIE

Adaugă comentariu