Va invit sa participati la un eveniment foarte special: Lectura 2.0

Luni, 15 octombrie, ora 19:00, în Absintherie Sixtina (Centrul Vechi). Intrarea liberă.

A devenit o obișnuință să se afirme că “tinerii din ziua de azi nu au deprinderea lecturii”. Un reflex purtat prin mass-media, pe băncile de pe aleile blocurilor, ba chiar și prin cancelariile dascălilor. Pe ce bazează însă această afirmație? La ce se raportează ea? Se raportează cumva la timpurile în care puteai citi doar “ziare pe hârtie”, cărți și rețete de medicamente? Este privită ea prin prisma eforturilor pentru promovarea culturii care se fac astăzi față de cele din trecut? Cine și ce mai citește astăzi, în “epoca rețelelor sociale”? Și cum reușesc editurile să promoveze cartea, în ciuda dificultăților economice evidente?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să gâsim răspuns printr-o discuție onestă, prietenească și deschisă cu o serie de invitați foarte speciali:

Cetin Ametcea – omul care, între altele, păstoreşte blogul arhiblog.ro,Cristian China-Birta – cunoscut de cei mai mulţi după numele blogului său, Chinezu.euAndreea Burlacu – Ambasador al Editurii All, blogger și om de comunicareDenis Dinulescu – prozator, dramaturg, redactor-șef la Academia Cațavencu, Miruna Meiroșu – PR Manager, Curtea Veche Publishing și Loredana Modoran – Online Coordonator, Grupul Editorial ALL.

Luni, ora 19:00, în Absintherie Sixtina (strada Covaci nr 6, etaj 1 – vezi harta). Intrarea este liberă. Însă, cum numărul de locuri este limitat (iar numărul de locuri pe scaune chiar şi mai limitat), vă rog să vă anunţaţi participarea prin intermediul comentariilor de aici.

Recomandări

2 comentarii

  1. As dori si eu sa particip. Multumesc mult,

    Mihaela

  2. Foarte interesanta si constructiva intalnirea. Ar trebui sa se face asa ceva mult mai des.
    Salut initiativa!

Adaugă comentariu